У пошуках ідеальної княгині – Кіровоград зробив свій вибір (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

“Княгиня Кіровоградщини 2015” відкрила осінній марафон fashion-конкурсів у танцювальній столиці України. Може час додавати до статусу Кіровограда і титул міста “Краси та грації”?

Феєрична “Кармен” від криворізької дизайнерки Тетяни Рибки відкрила конкурс на сцені театру Корифеїв, який щосезону показує найкращі вистави українських театрів. (Варто відзначити, що “Кармен” була удостоєна Гран-прі минулорічного конкурсу дизайнерів у Кіровограді). Цього вечора театр краси від модельної агенції “MIX Models” презентував кіровоградцям свою постановку – без антракту, без чітких дій, але з талановитими акторами, із головними ролями та чітко відшліфованим сценарієм.

Читайте також: Всеукраїнський конкурс дизайнерів у Кіровограді: вишукана класика та відверта білизна (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Солістка “Кармен” – Даша Кащенко. Минулоріч красуня виборола корону “Княгиня Кіровоградщини 2014” на сцені театру. На Всеукаїнському етапі конкурсу – отримала титул “Княгиня Топ-модель України 2015”. Цього року Даша відкрила конкурс своїм дефіле у знаній колекції та посіла почесне місце у журі.

Естафета талантів

Театр танцю “Вуличний балет” із м. Олександрія презентували кіровоградцям кілька своїх ізюминок. Олександрійці запалили сцену барвистими постановками у контрастних стилях.

Контемп “Про що думає жінка” у виконанні представниць прекрасної статі  майже розпутав цей одвічний лабіринт. Висновок один: тільки жінка знає про що вона думає.

Vocal Band “Divine Voice” вразив гостей своїм талантом так, що деякі навіть не повірили, що колектив виступає наживо. Тому чоловікам довелось зімпровізувати акапельно одну композцію. Іспит “Divine Voice” склав на “відмінно”. “Хлопці, можете втащить тим, хто засумнівався у вашому таланті. Там вони – за сценою”, – підбив підсумки виступу ведучий Діма Крендель і оголосив наступний вихід учасниць.

Купальники і шуби від учасниць

Красу учасниць конкурсу “Княгиня Кіровоградщини 2015” не приховати під шикарними шубами, їх недоліки не знайти у відвертих купальниках, а індивідуальність не закрити однаковими нарядами, щоб показати вишуканість – не обов’язково одягати вечірню сукню.

Різний одяг для виходу учасниць – всього лиш декор для їх прекрасної зовнішності. Вони однаково шикарно виглядають у різному одязі.

“Візитівку” красуні відходили у фірмовому одязі “Княгині України”. Конкурсантки склали перше враження короткими текстівками про себе: хтось хвалився титулами, відзнаками, а хтось тим, що у характері.

Валерія Стеценко, до прикладу, увійшла до сотні Найкрасивіших жінок Україниза версією видання “Самые красивые женщины Украины”.

Українські костюми цього року на всіх дівчатах біли однакові – підкреслювали стрункі талії та довгі ніжки. Яскравими квіточками виходу були вихованці молодшої групи модельної агенції  “MIX Models“. Юні красуні та досвідчені учасниці разом наповнили залу атмосферою свята Івана Купала.

Найочікуваніший вихід конкурсанток “Купальники” коментаря не потребує. Світло софітів відбивалось від струнких фігурок красунь і сліпило глядачів. Про які недоліки взагалі може йти мова, коли на сцені така краса?

Після відвертого виходу час і зігрітись у теплих шубках. Заодно і з ведучим поговорили. Не інтелектуальний конкурс, але хороша можливість проявити хто чого бажає. Напередодні місцевих виборів дівчат запитали: “Що б ви зробили для Кіровограда на посаді мера міста?”.

Як представниці прекрасної статі, дівчата попіклувались про зовнішній вигляд Кіровограда. Велика частина учасниць озеленили місто квітами, поставили лавочки для відпочинку. Також учасниць турбують проблеми безхатченків – благородні красуні побудували їм житло. Одна учасниця сказала, що підтримуватиме Кіровоград таким чистим і прекрасним, яким він є – певно, глядачі не вірять у сучасну чистоту міста, адже її відповідь за жарт.

Лідером інтелектуального конкурсу стала Юлія Попова. Учасниця зірвала шквал оплесків, сказавши всього три слова: “Я відремонтую дороги”. Щонайменше кількасот голосів у ефектної блондинки було б, якби Юлія балотувалась на посаду мера міста. Це була б найкоротша, але найефективніша передвиборча програма в історії Кіровограда.

Увага! Нагородження

Минулого року журі не змогло визначитись із єдиною Княгинею. Навіть підрахувавши бали, журі довго не могло прийняти рішення, яка ж із учасниць гідна представляти Кіровоград на Всеукраїнському конкурс краси Княгиня України. Врешті решт, голова журі, генеральний продюсер конкурсу «Княгиня України 2015», Олександр Главацький прийняв рішення, що у Кіровограді буде обрано дві княгині, які візьмуть участь на всеукраїнському конкурсі краси та грації, але предсталятимуть різні міста. Красою Кіровограда буде  володарка титулу Княгиня Кіровоградщини Олена Юрченко. А донеччанка Дарина Кащенко, яка з родиною переїхала зі Сходу до Кіровограда, буде відстоювати честь рідного Донецька.

Цього року титули були розподілені безсумнівно.

Читайте також: У Кіровограді з’явились дві княгині (фото)

Переможницею інтернет-голосування стала Вікторія Кучеренко. Дівчина всього на 100 голосів випередила свою найближчу конкурентку Аліну Лисенко.

Вікторія Кучеренко – конкурсантка під номером 2

Працює в банку. Любить активний відпочинок, подорожі. Захоплюється малюванням, читанням, любить футбол. Завжди мріяла взяти участь в конкурсі краси, адже вважає це цікавим досвідом. В людях цінує доброту, порядність, прагнення до саморозвитку.

Аліна Лисенко ж отримала титул “Княгиня Стиль” від журі.

Аліна Лисенко – конкурсантка під номером 5

Поглиблено вивчає англійську та німецьку мови. Її хобі зіграло вирішальну роль у виборі професії – вона студентка факультету іноземних мов. Захоплення Аліни – її рушійна сила: двічі дівчина побувала на практиці в Німеччині. Здоровий спосіб життя, заняття спортом, вміння досягати поставлених цілей – пріоритети для Аліни. Її принцип: через терни – до зірок.

“Княгинею Фото” стала Анастасія Панченко.

Анастасія Панченко – конкурсантка під номером 13

Студентка кафедри іноземних мов Кіровоградського педагогічного університету. Перша віце-міс Кіровоград 2015. Друзі відзначають її відкритість, інтелігентність, ввічливість та силу волі. Настя вважає, що душевна краса обов’язково врятує світ. Дівчина живе під девізом: “Роби, як знаєш і будь, що буде”

Підтримку залу та звання “Княгиня глядацьких симпатій” отримала Анастасія Бондаренко.

Анастасія Бондаренко – конкурсантка під номером 17

Їй 19 років, навчається в КДПУ ім. Винниченка на художньому факультеті. Настя захоплюється різними видами мистецтва, рукоділлям, має свій інтернет-магазинчик. Її захоплення – спорт, а саме кроссфіт. Завдяки цьому вона сильна та впевнена у собі. Свій вільний час намагається заповнити цікавими і новими для себе захопленнями. Зараз займається в модельному агентстві «Mix Models».

А тепер головні титули:

DSC_0098

ІІ Віце-Княгиня – Аліна Лєбьодкіна (номер 4)

17 років, курсантка Кіровоградської льотної академії. З чотирьох років займається танцями, веде активний спосіб життя. Мріє побувати в найкрасивіших куточках світу. Своїми головними рисами характеру вважає чуйність і розуміння.

І Віце-Княгиня – Юлія Неклега (номер 8)

Цього року Юлія закінчила навчання в Міжрегіональній академії управління персоналом і здобула диплом юриста. Дівчина веде активний та здоровий спосіб життя. Вільний час любить проводити на свіжому повітрі, займається спортом! Головними своїми чеснотами вважає активну життєву позицію та відсутність шкідливих звичок.

“Княгинею Кіровоградщини 2015” стала Діана Омельченко, яка виходила на подіум під пророчим номером один.

Красуня навчається в школі. У вільний час займається малюванням. Має такі титули як: ІІ Віце-Княгиня Кіровограда 2014 та Топ-Модель Кіровограда 2015. Вважає, що головне в житті – самореалізація і виконання поставлених завдань.

Після конкурсу Діана розповіла Першій електронній, що цього року – її друга спроба завоювати корону. Минулоріч дівчина стала лише третьою –отримала звання ІІ Віце-Княгині Кіровограда. Цього року теж не очікувала перемоги: “Я ввжаю, що всі конкурсантки красиві та талановиті”. Окрім того, Діана пообіцяла наполегливо готуватись до конкурсу “Княгиня України 2016” та переймати досвід минулорічної переможниці Даші Кащенко, щоб гідно відстояти свою корону та честь області на всеукраїнському етапі конкурсу.

Редакція Першої електронної вітає переможниць із заслуженими титулами та бажає нових перемог на міжнародних аренах краси.

Більше фото тут.

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета. Фото автора

Поширити:

Залишити коментар:

коментар