Кіровоградські депутати підготували звернення до Президента

На сьогоднішній позачерговій сесії обласної ради депутати мають прийняти звернення до Президента України.

Про це на апаратній нараді в ОДА повідомив голова облради Микола Ковальчук, передає кореспондент Першої електронної.

«Вчора велися розмови й консультації з депутатами обласної ради, більшість із них звернулася до мене з пропозицією провести позачергову сесію обласної ради. Сьогодні на сесії, яка розпочнеться о 12-й годині, розглядатиметься питання, яке з учора висвітлено на сайті обласної ради “Про звернення до Президента України, центральних органів влади, політичних сил та громадськості”.

Микола Ковальчук поінформував, що у зверненні, підготовленому ініціативною групою депутатського корпусу облради, висловлюється занепокоєння ситуацією, яка склалася в країні.

«Ми звертаємося до Президента України, дякуємо йому за продовження євроінтеграційного курсу, говоримо про необхідність зберегти в країні конституційний лад і спокій, і звертаємося до всіх політичних і громадських організацій, як Кіровоградщини, так і України – забезпечити спокій у нашому домі», – сказав голова облради

Микола Ковальчук запевнив, що сесія буде проводитися надзвичайно демократично, транслюватиметься в режимі онлайн на інтернет-ресурсі, кожний депутат зможе висловити власну думку, представники громадських і політичних організацій також матимуть змогу озвучити свої вимоги і звернення.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар