На Кіровоградщині відбулися обласні змагання зі спортивних бальних танців (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Днями в Новоукраїнці пройшли обласні класифікаційні змагання зі спортивних бальних танців, які вже третій рік поспіль відбуваються за ініціативи керівника клубу спортивних бальних танців «Нова» Оксани Полтавець.

Як повідомив кореспондент Першої електронної газети, на танцювальному паркеті зійшлися команди танцювальних клубів з Кіровограда, Олександрії, Олександрівки, Знам’янки, Помічної, Новомиргорода, Компаніївки та Кам’янки.

Кожна вікова група юних учасників (а цього року їх було більше 200) виконувала програми основних європейських та латиноамериканських танців. Пластичні, граційні й до автоматизму відточені рухи танцюристів дозволили глядачам насолодитися запальними і романтичними самбою, румбою, ча-ча-ча, вальсом і танго.

За свою майстерність учасники змагань отримали грамоти, медалі та цінні подарунки. Міський голова Олександр Корінний, який вручав нагороди юним спортсменам, зазначив, що на його прохання фінансову підтримку для організації і проведення змагань надали місцеві підприємці Ігор Свірщевський, Андрій Уманець та народний депутат Станіслав Березкін.


Як зазначила керівник клубу «Нова» Оксана Полтавець, вона щиро вдячна дітям і батькам, ЗШ №6 Наталії Петренко, міському голові і меценатам, які підтримують юні таланти і спорт на Кіровоградщині.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар