Кіровоградщина попрощалася з воїном АТО Олександром Азаровим

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 2 квітня, у селі Тишківка Добровеличківського району відбулася траурна церемонія прощання з воїном АТО Олександром Азаровим, який ніс службу у 43-му мотопіхотному батальйоні «Патріот».

Як повідомив Першій електронній газеті військовий комісар Добровеличківсько-Вільшанського об’єднаного військового комісаріату Максим Татарченко, Олександр загинув 29 березня поблизу Артемівська (Донецька область) під час виконання військового обов’язку на опорному пункті взводу – на першій лінії оборони.

Його призвали до лав ЗСУ у серпні минулого року. 5 травня Олександр святкував би свій 27-й рік народження. У нього залишилися батьки і двоє братів. До речі, батько бійця і сам нині служить в зоні АТО – його призвали у лютому 2015 року. Командир батальйону відпустив його на кілька днів у відпустку, щоб попрощатися з сином.

Тіло Сашка минулої ночі привезли з Артемівська. Майже 800 тишківців о 3 годині ночі вийшли з лампадками на вулиці села, щоб зустріти свого полеглого героя. І сьогодні вдень практично всі мешканці Тишківки, а також бойові побратими Олександра прийшли на прощальну панахиду – зі свічками, квітами, траурними стрічками і українськими прапорами.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар