Батальйон «Кіровоград» – один з найкращих в Україні (ФОТО)

Сьогодні, 1 квітня, після місячного відрядження у зону АТО додому повернулися близько 60 бійців батальйону «Кіровоград».

Зустріти своїх захисників прийшли дружини з дітьми, батьки, родичі, друзі. Привітати бійців із поверненням приїхав і народний депутат України Микола Величкович, у минулому – заступник міністра МВД України. Попередній раз Величкович приїздив 1 серпня 2014, коли «Кіровоград» приймав присягу на вірність українському народу.

«Ви  один з найкращих добровольчих батальйонів міліції. Дякую, що ви захищаєте нас на сході», – коротко і душевно подякував «Кіровограду» за виконану роботу колишній замміністра.

Бійці батальйону повернулися додому, виконавши поставлені завдання, без втрат. Важко було не помітити втому в очах захисників. Важка дорога та місячне відрядження далися взнаки.

«З моменту створення батальйон дуже змінився. Раніше ми їздили…як перша любов була. Тепер хлопці вже професіонали. Та й бойові завдання нині ставляться інші – від забезпечення громадського порядку на звільнених територіях ми перейшли до контролю над крайніми блокпостами. Працювати доводилося по 14-18 годин на добу, жили у постійній напрузі. Правда, продуктами харчування були забезпечені стовідсотково», – коротко розповів про чергове відрядження командир батальйону В’ячеслав Шевченко і швиденько побіг в обійми коханої та рідних, які чекали осторонь.

Нагадаємо, цього разу відрядження пройшло вкрай успішно. «Кіровограду» вдалося знешкодити диверсійну групу.

Читайте більше: Бійці батальйону «Кіровоград» знешкодили групу диверсантів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар