Військовий ліцей у Кіровограді таки створять

Міністром оборони України прийнято рішення створити військові ліцеї в містах Миколаєві, Полтаві та Кіровограді.

Про це, повідомив заступник Міністра оборони України – керівник апарату Володимир Можаровський, йдеться в інформації, розміщеній на сайті Міністерства оборони України.

«У 2013 році зроблені значні кроки у галузі ідеологічної роботи і військово-патріотичного виховання молоді. З метою збереження фондів та матеріальної бази колишніх навчальних військових частин, які скорочуються, створені умови для підвищення мотивації кращих представників молоді до військової служби у Збройних Силах України, Міністром оборони України прийнято рішення створити військові ліцеї в містах Миколаєві, Полтаві та Кіровограді. Цю роботу вже почали відповідні структурні підрозділи Міністерства оборони та Генерального штабу, командування видів Збройних Сил, – повідомив Володимир Можаровський.

Він зазначив, що з 1 вересня 2014 року в ліцеях розпочнуть навчання понад 1600 юнаків.

Нагадаємо, в понеділок на апаратній нараді перший заступник голови ОДА Віктор Серпокрилов відмовився коментувати інформацію про створення в Кіровограді військового ліцею, мотивуючи тим, що військове відомство не поінформувало керівництво області про свої наміри.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар