Ветерани й освітяни Голованівська передали воїнам АТО продукти і буржуйки (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Голованівська районна організація ветеранів Афганістану днями передала бійцям кіровоградського 3 полку СпП 800 кг продуктів харчування, а 34-у батальйону – 4 буржуйки.

Як розповів Першій електронній газеті голова ветеранської організації Василь Томашевський, буржуйки для військових зробили майстри з селища Побузького, а продукти (різноманітні крупи, домашню консервацію, сало та ін.) зібрали працівники районного відділу освіти та власне ветерани.

Це далеко не перша допомога, яку мешканці Голованівщини надають українським бійцям. З перших днів проведення АТО з району в обласний центр на східні рубежі щотижня відправляються автівки з гуманітарною допомогою – продуктами, одягом, речами першої необхідності, буржуйками тощо.

Зокрема, воїни-афганці з Голованівська разом зі своїми побратимами з сусідньої Ульяновки за особисті кошти придбали та передали 6 бронежилетів для земляків, які проходили навчання у Національній академії Державної прикордонної служби України ім. Б.Хмельницького і були направлені на Схід для виконання службових обов’язків по захисту кордонів України.

Окрім цього ветерани Афганістану придбали миючі засоби та предмети гігієни для обласного госпіталю ветеранів, у якому на лікуванні та реабілітації перебувають воїни АТО. А для бійців 3-го полку СпП за підтримки голованівських підприємців зібрали та передали близько 400 кг меду.

«Ми не залишаємо наших воїнів без підтримки. Ми ж самі всі чоловіки у віці і з бойовим досвідом (пройшли Афганістан), тож знаємо, що таке війна, розуміємо потреби солдатів. Дуже хочеться, щоб все це по швидше закінчилося. Сподіваємось на мир і перемогу. А доти з допомогою земляків будемо й надалі збирати продукти, речі і передавати нашим захисникам на Схід», – зазначив Василь Томашевський.

На фото: працівники Голованівського районного відділу освіти
Поширити:

Залишити коментар:

коментар