“Свобода” вважає голову Олександрівської РДА “тітушкою” і вимагає його відставки (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Олександрівку продовжує лихоманити. Цього разу через протистояння між головою районної державної адміністрації Сергієм Шпиркою та обласною і місцевою організаціями ВО “Свобода”, яке вилилось в пікет за участі в.о. голови обласної організації Ігоря Степури.

Про це повідомляє кореспондент Першої електронної з Олександрівки.

Свободівці приїхали до Олександрівки, щоб пікетувати РДА і заявити (заява додається) про своє відмежування від будь-якої діяльності Сергія Шпирки на будь-якій керівній посаді. Нещодавно Шпирку позбавили членства в „Свободі” за невиконання рішення політсили про складання всіма висуванцями „Свободи” своїх владних повноважень – від міністрів до голів РДА.

Шпирка, тоді ще член ВО „Свобода”, рішення виконувати відмовився. За даними свободівців, наразі Шпирка вкотре перекинувся до чергової політичної сили.

Заява Кіровоградської обласної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода”

“13 листопада 2014 року у зв’язку з оголошенням результатів позачергових парламентських виборів та формуванням нової коаліції представники Кіровоградської обласної організація ВО «Свобода» заявили про складання повноважень націоналістами-головами Світлово дської, Долинської та Маловисківської районних державних адміністрацій. Відповідно до Статуту політичної організації дане рішення представниками ВО «Свобода» було прийняте узгоджено, по всій країні, у всіх державних адміністраціях – свої посади залишили члени Кабінету Міністрів України, голови обласних та районних державних адміністрацій.

„Таким чином, представники ВО «Свобода» продемонстрували, що вони не мають на меті триматися всіма можливими і не можливими способами за свої крісла й натомість готові у цивілізований спосіб залишити свої посади та надати можливість представникам нової коаліції взяти на себе відповідальність і продемонструвати ефективність своєї діяльності.

Нажаль, серед чисельних представників ВО «Свобода» виявились окремі особистості, які не витримали перевірки владою та яким забракло відповідальності аби залишити свою посаду не втрачаючи гідності.

В Кіровоградській обласній організації ВО «Свобода» виявилися дві подібні особи, що відмовилися скласти повноваження: голова Голованівської РДА Ігор Ткаченко та голова Олександрівської РДА Сергій Шпирка. Відповідцо до рішення політради ВО «Свобода» їх було позбавлено членства в партії, через що ми просимо надалі не пов’язувати їх прізвища з діяльністю нашої політичної сили. Ми вважаємо неприпустим повторення тих ганебних явищ періоду правління режиму Януковича, що отримали в народі назву “тушка Табалов”. Тож, аби дистанціюватися від зазначених осіб та наслідків їх так званої «ефективної» діяльності, 27 листопада 2014 року о 9.00 Кіровоградська обласна організація ВО «Свобода» проводить пікетування Олександрівської районної державної адміністрації, яку очолює один з політичних зрадників – Сергій Шпирка”.

Прес-служба Кіровоградські обласної організації ВО «Свобода»

Поширити:

Залишити коментар:

коментар