У Кіровограді затверджена комплексна схема розміщення рекламних засобів

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради затвердив комплексну схему розміщення рекламних конструкцій типу “біл-борд” та “сіті-лайт” в центральній частині міста Кіровоград.

Як зазначив начальник управління містобудування, таке рішення приймається з метою упорядкування існуючих рекламних засобів типу ” біл-борд ” та “сіті-лайт”, розміщених у центральній частині міста Кіровограда, визначення найбільш доцільних місць розміщення зазначених конструкцій, створення гармонійного рекламно-інформаційного середовища міста, безпечних та комфортних умов дорожнього руху, зменшення негативного впливу рекламоносіїв на учасників дорожнього руху та пересічних громадян, а також збільшення надходжень до міського бюджету.

Відповідно до прийнятого рішення, в центральній частині Кіровограда передбачається розміщення 149 рекламних конструкцій у вигляді “сіті-лайтів” по вул. Велика Перспективна.

Затверджена комплексна схема не передбачає розміщення стаціонарних, окремо встановлених рекламних засобів типу ” біл-борд ” та інших подібних в центральній частині міста Кіровограда (вул. Велика Перспективна, вул. Преображенська (від вул. Калініна до вул. Пашутінської) та вул. Дворцова), за виключенням чотирьох РЗ типу ” біл-борд ” – “птах” (V-60o) по обидва боки мосту, відповідно до схеми. Недоцільним вважається також розміщення “сіті-лайтів” з обох боків проїжджої частини вул. Велика Перспективна (від вул. Дворцова до вул. Віктора Чміленка), а також по вул. Преображенській (від вул. Калініна до вул. Пашутінської) та по вул. Дворцовій.

Підприємствам – власникам рекламних засобів, які не вписуються у погоджену комплексну схему буде надана можливість допрацювати до кінця дії дозволу на їх встановлення, повідомляє Першій електронній прес-служба КМР.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар