Співробітники “Креативу” зібрали 400 тис. грн. для військових і їхніх родин (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Співробітники компанії «Група Креатив» зібрали 400 тисяч гривень для допомоги військовим та сім’ям учасників АТО.

Як повідомили Першій електронній на підприємстві, ініціаторами збору допомоги стали самі працівники компанії: протягом трьох місяців кожен бажаючий перераховував свій одноденний заробіток на закупівлю необхідних речей військовим з 3 полку СпП.

Частина зібраних коштів була спрямована на благодійну допомогу сім’ям загиблих, частина – на лікування та реабілітацію поранених, а ще – на закупівлю прицілів, бронежилетів та іншого необхідного реманенту.

Вчора, 11 листопада, відбулося чергове вручення матеріальної допомоги родичам важкопоранених військовослужбовців військової частини Польова пошта В2336, а також необхідних речей для бійців 3-го полку.

Крім цього, заступник командира з озброєння Сергій Єрьоменко отримав з рук генерального директора ПрАТ «Креатив» Олександра Бойка розвантажувальні жилети та продовольчу продукцію.

«Ми вже вчетверте ось так збираємося, щоб передати допомогу від наших співробітників тим, хто її потребує. Ми знаємо, що наші хлопці, які перебувають в АТО, і ті, хто перебуває на лікуванні, не завжди мають усе необхідне для одужання чи виконання своїх обов’язків. Тому ми допомагаємо усім, чим можемо. Передаючи матеріальну допомогу батькам поранених, ми бажаємо скорішого одужання нашим героям. Ми дякуємо батькам, що виростили таких синів! А те, що ми робимо – це мінімум, який ми можемо зробити тут, у тилу», ‒ зазначив Олександр Бойко.

Матеріальну допомогу від «Креативу» отримав поранений військовослужбовець із 3-го полку Максим Коваленко. Як розповіла його мама, Максим отримав тяжку травму під час ведення розвідки під Сніжним ще на початку червня. У хлопця було осколкове поранення в живіт, пошкоджена селезінка, закрита травма грудної клітини, поламані ребра, травматичний шок. Нині він лікується у військовому госпіталі у Вінниці, тож матеріальна допомога у сумі 10 тис. грн. буде дуже доречною для бійця. Мама ж військового, Марія Степанівна, не може стримати сліз, розповідаючи, як чекають на нього удома дружина Світлана і десятирічний син Данило.

Кошти на лікування також передали полковнику Олександру Трепаку (отримав поранення руки під час оборони Донецького аеропорту) і старшому сержанту Олегу Тимощенку (поранений під час виходу «зеленим коридором» з Іловайська).

А друзі та родичі водія компанії «Креатив» Леоніда Честакова, який нині служить в зоні АТО, передадуть йому спеціальне обладнання, якого не вистачало військовому.

«У багатьох наших колег чи то син, чи чоловік, чи брат мобілізовані, тому питання про благодійність навіть не обговорювалося. Наприклад, на початку жовтня було вручено 65 тис. грн. на лікування наших співробітників та 15 тис. грн. на допомогу сім’ям загиблих. За той місяць ми змогли допомогти ще 11-ом пораненим бійцям, двом сім’ям загиблих, забезпечити теплим одягом 7-ох військових. Окремо для 4-го батальйону 3-го полку були закуплені бронежилети, «підсумки» та аптечки на суму 49 800 грн. Станом на сьогодні перелік військових, яким ми допомогли та їхніх сімей значно збільшився», ‒ розповіла співробітниця «Креативу» Катерина Гіленко.

Заступник командира частини з озброєння Сергій Єрьоменко у свою чергу висловив гендиректору Олександру Бойку подяку від військових за благодійність.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар