Веселими піснями, пирогами та варениками… пригощали в Головківці

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Святковий концерт, присвячений Покрові Пресвятої Богородиці і Дню українського козацтва пройшов минулої п’ятниці у Головківці на Олександрійщини.

Кілька годин колоритної музики та святкового настрою подарували мешканцям села відомі олександрійські виконавці та аматори. На стадіоні в центрі села, де проходив концерт, цього дня було доволі велелюдно, тут зібралося кілька сотень людей, серед них – як місцеві, так і представники групи компаній. Особливо багато сюди завітало людей похилого віку — колишніх хліборобів, сільських трудівників, якими завжди славилося село.

Присутній на концерті Анатолій Кузьменко привітав земляків зі святом Покрови та побажав їм гарного настрою і позитивних емоцій під час концерту. Оплесками зустрічали головківці й отця Христофора – настоятеля місцевої Свято-Ільїнської церкви, котрий побажав усім присутнім, насамперед, міцного здоров’я й миру.

Завітав на свято Покрови й голова Олександрійської районної ради Михайло Бойко.
Концерт у народному стилі для присутніх підготували відомі олександрійські виконавці, майже всі виступи яких перемежовувалися пісенними й танцювальними номерами.

До проведення святкового заходу залучили щонайбільше молодих, талановитих виконавців з районного та міського будинків культури, Ізмайлівського будинку культури, вищого училища культури та з самої Головківки. Вокалісти заворожували силою свого голосу, виконуючи тематичні українські пісні. Додавали колориту й виступи хореографічних колективів з міського будинку культури та вищого училища культури. Глядачі підбадьорювали своїх фаворитів гучними оплесками, заповнивши атмосферу заходу позитивним настроєм. Дві літні бабусі в першому ряду були настільки вражені, що не могли стримати емоцій: кажуть, за свій довгий вік подивовані таким чудовим концертом та талантом місцевих артистів і взагалі побаченим, дякували організаторам за таку радість.

Завершився концерт святковим частуванням. Пригощали гостей смачними варениками та пирогами.

Ініціатором концерту виступила група компаній «УкрАгроКом» на чолі з директором Анатолієм Кузьменком, влаштувавши односельцям у такий спосіб справжнє свято.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар