Вуличні музиканти зимуватимуть у бібліотеці (фото)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

З першим осіннім дощем кіровоградські вуличні музиканти з Дворцової переїхали до бібліотеки для юнацтва ім. О. Бойченка, де вчора, 15 жовня, вони дали перший сольний концерт. Музиканти-аматори зібрали аншлаг: зала відділу мистецтв бібліотеки була вщент заповнена прихильниками юних талантів.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, між піснями музиканти Максим Кондратенко та Михайло Нідзельський навіть встигали  відповідати на питання глядачів.

Шанувальники також влаштували своїм кумирам тест на креативність, а музиканти, в свою чергу, спробували себе у стилі фрістайлу. Глядачі написали на листочку паперу ряд слів, які під творчим пером та медіатором музикантів швидко перетворились на чотирирядковий мотив. Хто знає, може ті рядки стануть хітом, адже Михайло та Максим не тільки виконують відомі пісні, а й створюють власні шедеври.

Наразі, в їх арсеналі налічується чотири авторських пісні, серед яких пісня для мами. До речі, мама одного з музикантів була присутня в залі. «Я пишаюсь своїм сином», – сказала мама.

Як повідомив Першій електронній ініціатор проведення заходу Олексій Ніколенко, такі виступи стануть традиційними, проте будуть приурочуватись до певних дат або ж об’єднуватись тематикою.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар