Кіровоградський студент влаштував різанину

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

У Кіровограді затримали 18-річного студента одного із кіровоградських вишів, який наніс ножове поранення жителю обласного центру. За цей зухвалий вчинок молодику загрожує до семи років ув’язнення.

До Кіровоградського міського відділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря 4-ої міської лікарні про те, що бригадою швидкої допомоги до медичного закладу було доправлено 23-річного місцевого жителя з ножовим пораненням.

Правоохоронці оперативно затримали підозрюваного у вчиненні даного кримінального правопорушення.

Як згодом з’ясувалося, кіровоградець пізно ввечері разом із друзями повертався із розважального закладу додому. По дорозі вони зустріли компанію молодиків. Між чоловіками раптово виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. У ході сутички потерпілого повалили на землю й почали бити ногами та руками. Потім один із кривдників дістав ніж і наніс ним удар своєму опонентові. Після чого втік з місця пригоди.

Начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Юрій Ткаченко повідомив, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України «Хуліганство». Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від трьох до семи років.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар