Оновлений стадіон “Зірка” вперше приймає Чемпіонат України з легкої атлетики (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 24 липня, у Кіровограді на оновленому стадіоні «Зірка» стартував перший Чемпіонат України з легкої атлетики серед молоді.

Як повідомив кореспондент Першої електронної, церемонія відкриття почалася з параду понад 600 спортсменів, які з’їхалися до Кіровограда з різних областей України.

Віце-президент федерації легкої атлетики України Наталія Добринська та державний тренер штатної збірної команди України з легкої атлетики Ігор Ліщинський висловили подяку організаторам та партнерам Чемпіонату. Зокрема, президенту ФК «Зірка» Максиму Березкіну, завдяки фінансовій підтримці якого було здійснено реконструкцію стадіону, збудовано сучасні легкоатлетичні поля і бігові доріжки.

«Результат річної праці нашої команди, яка працювала над цим проектом, ви бачите зараз, відчуваєте його під ногами. Всім спортивних успіхів. Слава Україні!» – після цих слів Максима Березкіка прозвучав державний гімн, який офіційно відкрив Чемпіонат України з легкої атлетики у Кіровограді.

Нагадаємо, зараз відомі результати семи кіровоградців. Двоє спортсменів – уже у фіналі, один з них здобув першість у своєму забігу.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар