Голова обласної ради ремонтує палату в дитячій лікарні

 На сесії обласної ради, що відбулася 6 червня цього року, голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко повідомив, що частину належної йому заробітної плати він віддає на ремонт Кіровоградської дитячої обласної лікарні. Ремонтні роботи вже розпочалися.

Головний лікар закладу Василь Хорощак розповів:  “Багато років на дитячу обласну лікарню жодної уваги не звертали. За 2012-2013 роки на капітальний ремонт лікарні було виділено всього 20 тисяч гривень, що для такої лікарні – крапля в морі. І от вона гинула, гинула і – загинула. Зараз необхідно її реанімувати”, – зазначив Василь Дмитрович і додав: “Дякувати, що хоч голова обласної ради Олександр Чорноіваненко прийшов до лікарні і в нього був шок від побаченого. Тоді він запропонував для початку відремонтувати одну палату за власні кошти”.

Ремонтні роботи розпочато з палати у відділенні патології новонароджених, опікуватися якою взявся голова обласної ради. У зазначеному відділенні перебувають нещодавно народжені дітки, після того як їх було виписано з перинатального центру, пологових будинків, а також ті, яких направляють із районів області, і які потребують подальшого догляду чи лікування. Подібні палати розраховані на одного маленького пацієнта з мамою. У новій палаті буде все необхідне для їх комфортного перебування в лікувальному закладі.

За матеріалами інформаційного відділу виконавчого апарату Кіровоградської обласної ради

Поширити:

Залишити коментар:

коментар