У Кіровоград повертається маршрут №6?

Міська рада ініціює повернення маршруту №6 до транспортної системи міста. Це маршрут дозволить забезпечити перевезення пасажирів у напрямку вул.Беляєва-міська лікарня №4.

Про це заявив під час прес-конференції секретар міської ради Іван Марковський. У подальших планах – прямий маршрут вул.Жадова-Лісопаркова.

Також, як повідомляла Перша електронна, з 20 червня вступає дію погоджений виконкомом з перевізниками тариф для пасажирських перевезень у місті – 2,5 грн. Він є тимчасовим, на час встановлення економічно-обгрунтованого тарифу, і діятиме до 1 вересня 2014 року.

Остаточний тариф буде розроблено після заміни складу конкурсного комітету по пасажирським перевезенням. До нього пропонується залучити фахівців-економістів, представники громадськості тощо. Керівник комісії, заступник міського голови Сергій Васильченко, на наступному тижні буде вивчати на місцях досвід міст зі схожою транспортною системою – Вінниці, Черкас.

Також під час прес-конференції секретар міськради повідомив про початок робіт з ремонту дорожнього покриття у місті. Почнуться такі роботи з вулиці Жовтневої революції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар