Кіровоградці взяли участь у фестивалі вогню «Kiev fire fest» (ФОТО, ВІДЕО)

Восьмий за рахунком київський фестиваль вогню «Kiev fire fest» на Співочому полі представив Україну на світовій вогненній арені. Щорічно у нашій столиці він збирає на своїй сцені представників різних напрямів і жанрів вогняного мистецтва з усього світу.

Поряд із артистами з США, Австралії, Італії, Франції та Польщі та театральними колективами з України та Росії на сцені виступили кіровоградці з театру силового жонглювання «Дай Боже, здоров’я» під керівництвом тренера КДЮСШ №1 м. Кіровограда, майстра спорту з гирьового спорту, чемпіона світу та Європи з жонглювання гирями Сергія Шевченка.

Наші гирьовики-жонглювальники продемонстрували професіонально підготовлений номер силового жонглювання палаючими гирями, яка примусила по-новому подивитися як організаторів так і глядачів на можливості гирьового мистецтва.

«Участь у такому фестивалі є дуже престижною, а право вийти на сцену отримували лише за індивідуальним запрошенням організаторів, – розповів кореспонденту Першої електронної Сергій Шевченко. – Фестиваль є дуже престижним, проводиться увосьме, тому приємно, що і нам випала честь взяти у ньому участь. Ми звернули увагу організаторів на себе своєю працею, майстерністю тому , це – визнання кіровоградської школи жонглювання».

«Велике враження від того, що учасниками фестивалю стали майстри вогню з різних країн. Сподобалася також позитивна реакція публіки на наш номер», – зазначив другий учасник шоу-програми Олексій Журба.

Участь у фестивалі вогню кіровоградських спортсменів стала можливою завдяки підтримці народного депутата України Станіслава Семеновича Березкіна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар