Бойовики залишили чергові докази російської агресії на Донбасі

Фото uacrisis.org

Біля Кам’янки на Донецькому напрямку у зоні АТО українські військові знайшли чергові докази російської агресії на сході України. Саме там цими вихідними бойовики намагалися зсунути лінію фронту.

Про це під час брифінгу в Українському кризовому медіа-центрі розповів речник Міністерства оборони України з питань АТО полковник Андрій Лисенко.

«Це залишки боєприпасів, сухих пайків, медикаментів та військове спорядження російського виробництва. Саме такі вантажі регулярно постачають на окуповану територію з боку країни-агресора автомобільним та залізничним транспортом».

На Донецькому напрямку бойові дії вчора велися по всьому фронту, за винятком Світлодарської дуги та Донецького аеропорту.

«Найгарячіше вчора було у Зайцевому, де окупанти застосовували міномети, а загалом обстріл тривав більше двох годин. Також, як і раніше, неспокійно під Авдіївкою, де сталася низка перестрілок. У Верхньоторецькому відбувся 40-хвилиний обстріл з боку противника із застосовуванням бронетехніки», – розповів Андрій Лисенко.

На Маріупольському напрямку у Водяному відбувся тривалий і потужний артилерійський обстріл з боку бойовиків.

«На позиціях Павлопіль, Гнутове та Лебединське незаконні збройні формування застосовували тільки легке озброєння. Один ворожий обстріл відбувся у Новотроїцькому», – додав речник Міністерства оборони України з питань АТО. На Луганському напрямку у Кримському бойовики стріляли з мінометів. На ділянці фронту Станиця Луганська – Жовте – з легкого озброєння.

За минулу добу внаслідок бойових дій  загиблих українських військових немає, двоє військовослужбовців отрималипоранення. Сталося це у Зайцевому та Гнутовому внаслідок обстрілів бойовиків.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар