Екс – міністр Грузії наведе порядок в українській міліції

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

До Кабінету міністрів України можуть увійти одразу кілька менеджерів – фахівців із-за кордону. Також Президент України Петро Порошенко пропонує призначити на ряд посад українських менеджерів, які отримали освіту за кордоном.

Партія «Блок Петра Порошенка» вже звернулася у велику компанію з підбору професіоналів для пошуку кандидатів на міністерські посади, повідомляє «Українська правда».

Одне призначення, за повідомленням грузинського новинного агентства FrontNews, вже затверджене: заступником міністра внутрішніх справ буде Ека Згуладзе, яка раніше обіймала аналогічну посаду в Грузії і навіть деякий час виконувала обов’язки міністра. В її послужному списку – реформа в грузинській поліції, боротьба з тіньовим бізнесом і організованою злочинністю, організація безпеки на президентських виборах в Грузії в 2013 році.

Також не виключено, що в українському уряді з’являться фахівці зі Словаччини. Словацький посол в Україні Юрай Сівачек повідомив, що така можливість вже обговорювалася на різних рівнях, і зазначив, що його країна має багатий досвід переходу від соціалістичної моделі управління державою до європейської.

Президент Порошенко раніше заявляв про намір ініціювати зміну законодавства, щоб дозволити іноземним громадянам займати керівні пости в українському уряді, повідомляє Укрінформ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар