Нові автобуси курсуватимуть на усіх 7 маршрутах з наступного тижня

Автобус МАЗ на маршруті №103

На автобусні маршрути №116 та 104-а нові великогабаритні комунальні МАЗи виїдуть наступного тижня. Це будуть 6-й і 7-й маршрути, на яких планували запустити придбані великі автобуси.

“Швидше за все, з наступного тижня автобуси виїдуть на маршрутах №116 і 104-а”, – повідомив під час прес-конференції у міськраді начальник управління транспорту Олександр Вергун.

За його словами, щодо схеми руху 116-го маршруту є вже багато пропозицій. Тому, як Перша електронна вже повідомляла раніше, одну з його кінцевих зупинок перенесуть із Лісопаркової до селища Молодіжного.

“Наступного тижня, я думаю, цей автобуси на цьому маршруті виїдуть за схемою “Никанорівка – селище Молодіжне”. Ми будемо коригувати графіки, можливо запровадимо на цей маршрут три машини”, – розповів очільник транспортного управління.

Автобусний маршрут №104-а курсуватиме за схемою “площа Богдана Хмельницького – Критий ринок (ч/з Телецентр)”.

Після виїзду МАЗів на маршрутах №116 і 104-а у Кропивницькому функціонуватимуть усі 7 автобусних маршрутів, які міська влада планувала запровадити цього року.

автобус МАЗ 103 486 на вулицях Кропивницького

Нагадаємо, у травні цього року кропивницьке комунальне підприємство “Електротранс” за 69 млн 579 тис. 900 грн придбало 20 нових великогабаритних автобусів. За результатами аукціону на сайті електронних закупівель ProZorro, переможцем торгів стало ТОВ «Торговий Дім «ЛІТАН» з Дніпра. Тоді і стало відомо, що вулицями Кропивницького курсуватимуть 20 автобусів МАЗ 103 486 виробництва ВАТ “Мінський автомобільний завод” – керуюча компанія холдинга “Белавтомаз” (республіка Білорусь).

22 жовтня перші 8 з 20 великогабаритних МАЗів, які КП “Електротранс” придбало за 69,5 млн грн, виїхали на двох міських маршрутах – №274 та №111-Б. А 25 жовтня чотири нові автобуси вирушили у свої дебютні рейси на міських маршрутах №103 і 123.

118-й автобусний маршрут має розпочати свою роботу у четвер, 2 листопада.

Графіки маршрутів, на яких вже курсують нові автобуси дивіться нижче.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар