Автобусний маршрут №116 продовжать до селища Молодіжного 

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

У Кропивницькому схему руху маршруту №116, на якому незабаром виїдуть великогабаритні автобуси МАЗ, продовжать до селища Молодіжного. 

Про це Першій електронній газеті повідомив керівник КП “Електротранс” Олександр Луценко.

“Кінцева зупинка 116-го маршруту була на Лісопарковій, ми його продовжимо до селища Молодіжного. Будемо виносити це питання на виконком, вносити зміни у паспорт маршруту”, – розповів він.

Нагадаємо, незабаром на 116-му маршруті виїдуть нові великогабаритні автобуси МАЗ, які придбала міська влада.

12 жовтня на засіданні виконавчого комітету міської ради Кропивницькому вже продовжили схему руху цього маршруту до Лісопаркової.  Окрім того, змінилися маршрути загального користування № 103, 104-а, 118, 123, 274. Відзначимо, тимчасова вартість проїзду в цих автобусах складатиме 4 грн.

Також відзначимо, 22 жовтня, перші 8 з 20 великогабаритних МАЗів, які КП “Електротранс” придбало за 69,5 млн грн, виїхали на двох міських маршрутах – №274 та №111-Б. Близько 7.00 два автобуси відправилися у свій дебютний рейс від площі Богдана Хмельницького.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар