Свято музики й спорту: як у Помічній святкували День молоді

Днями у місті Помічна Добровеличківського району відбулось святкування Дня молоді.

Урочисті заходи, організовані Помічнянською міською радою та міським Палацом культури, зібрали на головній площі міста майже півтисячі містян.

Упродовж усього вечора мешканці міста могли оглянути виставку хенд-мейду місцевих майстринь та придбати різні цікавинки, а також долучитись до майстер-класу з виготовлення ловців снів. Особливо дивували присутніх картини Тетяни Міц, намальовані вовною. Маленькі жителі міста мали змогу розважитись на різноманітних атракціонах, але найбільший ажіотаж викликав аквагрим.

«Я вдячна керівництву нашого міста за таке свято. Бути молодим  прекрасно, але й складно у наш час. Тому те, що завдяки нашим посадовцям молодь не вживає алкоголь десь у парку, а прийшла сюди позмагатись і відсвяткувати, заслуговує на вдячність. Особливо з нетерпінням чекаю на виступ Влада Кашпуренка», – розповіла молода мама, помічнянка Марія.

На початку свята почесні відзнаки і медалі отримали цьогорічні випускники шкіл: усі п’ятеро медалістів, за результатами ЗНО, підтвердили своє звання відмінників.

Свою нагороду отримав і  Дмитро Черепович – переможець обласних змагань з армреслінгу  у категорії до 70 кг. Як розповів кореспонденту Першої електронної газети спортсмен, він тренується вже 2 роки і це були його перші змагання. Працює ж юнак залізничником.

Нагороди також отримали помічнянські баскетбольні команди: жіноча збірна здобула 3 місце у обласних змаганнях, а чоловіки вибороли на обласному етапі заслужене перше місце.

“Усі заходи ми планували з метою урізноманітнення дозвілля наших містян. Впродовж вечора кожен зможе знайти собі заняття до душі. До того ж сьогодні, у Всеукраїнський День Молоді, ми нагороджуємо наших кращих молодих людей року. Ці молоді помічнянці – носії сильного духу, краси, незалежності та впевненості у своїх силах. Тому хочеться побажати кожному мати їх собі за приклад”, – зазначив міський голова Помічної Микола Антошик.

Під час концерту Помічнянським відділом Всеукраїнського об’єднання українок «Яворина» проводився збір коштів на закуплення нової маскувальної сітки для бійців-земляків, які закраз перебувають у зоні АТО.

Після  вокальних виступів талановитих помічнянок – улюблениць місцевої публіки та шоу мильних бульбашок, яке не залишило байдужими як дітлахів, так і дорослих, настав час для головної події вечора: виступу фіналіста телешоу «Голос країни» та лауреата багатьох всеукраїнських та міжнародних конкурсів Владислава Кашпуренка. Концерт непересічного виконавця на святі у Помічній став подарунком мешканцям міста від народного депутата України Станіслава Березкіна, за що йому була вдячна уся громада міста.

«Я дуже вдячний за запрошення стати учасником вашого свята! У цей радісний день хочу побажати усім вам не втрачати молодості душі і бути завжди такими усміхненими. Нехай гарний настрій та оптимізм завжди супроводжують вас по життю», – звернувся до публіки Владислав Кашпуренко.

Після феєричного виступу артиста, за який вдячні помічнянці віддячили йому шквалом оплесків, Микола Антошик нагородив переможців міського конкурсу з армреслінгу, який проходив під час концерту. Перше місце  між собою розділили Дмитро Розіграй та Дмитро Черепович. Грамотами були нагороджені й двоє дівчат Нікачало Карина та Кабрера Анжеліка, які проявили сміливість і взяли участь у такому чоловічому конкурсі.

По завершенню усіх урочистостей та виступів на запальних помічнянців очікувала святкова дискотека, до якої долучились усі бажаючі мешканці та гості міста.

Більше фото тут.

Білоконь Катерина, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар