Спорт і кохання: на чемпіонаті з армреслінгу спортсмен освідчився свої дівчині

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Вибір найміцнішого із міцних, боротьба характерів та потужна сила кохання – днями у Кіровограді у спортивному клубі “Зірочка” відбувся відкритий чемпіонат міста Кіровограда з армспорту.

Традиційно чемпіонат був організований Кіровоградською обласною федерацією армспорту за підтримкм Федерації дзюдо та самбо Кіровоградської області. Кілька разів на рік подібні баталії за звання найсильнішого проводяться з метою популяризації армспорту та здорового способу життя.

У змаганнях брали участь спортсмени з таких регіонів: Кіровоградщина (м. Кіровоград, м. Знам’янка, м. Олександрівка, м. Помічна, м. Мала виска, с. Суботці),  Миколаївська область (м. Миколаїв, м. Новий буг, м. Казанка, м. Софіївка), Черкащина (м. Сміла, м. Чигирин) та Дніпропетровська область (м. Кривий Ріг).

“Усі спортсмени продемонстрували неперевершену боротьбу та силу. Найзапекліша боротьба розігралась у  фіналі категорії 90+ на праву руку, де зійшлись сильні та різні за характером гри Єтерія Роман та Тімченко Володимир – поєдинок був складним для спортсменів та видовищним для глядачів. Зрештою, Роман поборов суперника Володимира. Тож золото категорії 90+ поїхало до Миколаївської області – у місто Казанка, а Кривий Ріг зустрічатиме свого спортсмена зі сріблом”, – розповів суддя змагань та один із організаторів Ігор Поцелуйко.

На цьогорічний турнір проник незваний гість – Романтика. Навіть найсильніші чоловіки повинні мати свою слабкість – кохану. Під час чемпіонату наш гість із Чигирина Андрій Луцкевич запропонував своїй коханій Анні Альшевській із Олександрівки свою сильну руку та гаряче серце. Він – людина спорту, а вона – підтримує його у всіх починаннях. Їх кохання зародилося три роки тому під час навчання на Черкащині – у Чигиринському економіко-правовому коледжі. Три роки тому Андрій міцно взяв за руку Анну і більше не відпускав її. А під час чемпіонату, у Кіровограді, одягнув на цю руку обручку – і почув таке довгоочікуване: “Так! Я згодна стати твоєю дружиною”.

IMjcIDw9PI4

За підсумком боротьби за звання найсильнішого у відкритому чемпіонаті міста Кіровограда призові місця відповідно до категорій розподілились так:

Ліва рука:
до 80 кг
– 1 місце Ласінський В.
– 2 місце Перевязко Є.
– 3 місце Луцкевич А.
80 +
– 1 місце Тімченко В.
– 2 місце Моісеєв Є.
– 3 місце Коваленко Р.
Права рука:
до 70 кг
– 1 місце Черипович Д.
– 2 місце Діденко С.
– 3 місце Сластік м.
до 80 кг
– 1 місце Ласінський В.
– 2 місце Перевязко Є.
– 3 місце Мельниченко Є.
до 90 кг
– 1 місце Доненко О.
– 2 місце Гуров В.
– 3 місце Луценко С.
90 +
– 1 місце Єтерія Р.
– 2 місце Тімченко В.
– 3 місце Моісеєв Є.

Вітаємо переможців.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар