Від PERSHої особи: як підтримати чоловіка після війни (ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перша електронна газета розширює свій формат, відкриваючи відеорубрику “Від PERSHої особи”. Ми запрошуємо до студії Першої електронної відомих людей і непересічних особистостей Кіровоградщини, з якими обговорюємо важливі суспільно-політичні та культурні питання і події.

Із грудня 2014 року психологічний десант на чолі з Андрієм Фоменком працює з військовими як на передовій, так і в мирному тилу (навчальних центрах, госпіталях, військових частинах). Провідними напрямками роботи тренерів-психологів є спочатку адаптація чоловіків до війни, а потім – до мирного життя. Окрім того, Андрій Фоменко консультує близьких і родичів військових, щоб ті могли і розпізнати, і побороти посттравматичний стресовий розлад та інші кризові стани. Психолог зі своїми однодумцями нещодавно створив фільм «Психологічні прийоми саморегуляції в екстремальних умовах», який уже активно використовується у бойових підрозділах Збройних сил України, в тому числі і зоні АТО.

Відеокурс психологічної саморегуляції був знятий за ініціативи інструктора-психолога Центру медико-психологічної реабілітації «КОМ-ПАС», наукового кореспондента Інституту психології імені Г.С.Костюка НАПН України Андрія Фоменка, спільно з інтернет-виданням Перша електронна газета, та за підтримки Благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Читайте також: У Кіровограді для військових зняли фільм про прийоми саморегуляції (ВІДЕО)

Як розпізнати прояви посттравматичного розладу і кризових станів у чоловіка після війни, як правильно його підтримати та куди звертатись за кваліфікованою підтримкою? Про це у студії “Від PERSHої особи” розповів кризовий психолог, військовий інструктор-психолог, науковий кореспондент Інституту психології імені Костюка НАПН України Андрій Фоменко.

Читайте також: Військовий психолог: Як зрозуміти чоловіка, який пройшов крізь пекло війни

Читайте також: Військовий психолог: про службу і життя на межі (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар