Завтра у Кропивницький приїдуть перші 6 нових середніх автобусів

автобус МАЗ 206 / © busphoto

Завтра, 5 червня, у Кропивницький мають приїхати перші 6 із 10 нових середніх автобусів МАЗ 206, які придбало комунальне підприємство “Електротранс”.

Про це Першій електронній газеті повідомив директор КП “Електротранс” Олександр Луценко.

За його словами, автобуси їдуть у Кропивницький із Білорусі своїм ходом.

“5 червня 6 автобусів повинні приїхати на територію КП “Електротранс”. Комісія буде їх приймати на відповідність умовам договору і підпише акт прийому-передачі.

Після першої поставки автобусів ми перерахуємо 30% від загальної вартості постачальнику”, – розповів Олександр Луценко.

Ще 4 автобуси постачальник ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” обіцяє доставити у Кропивницький через 2 тижні.

Також стало відомо, що “Електротранс” додатково зекономить 2 млн грн під час купівлі цих автобусів.

Нагадаємо, 19 березня цього року визначився переможець тендеру, який отримав право продати 10 автобусів середньої пасажиромісткості у Кропивницький. Переможцем аукціону стала фірма ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” з Дніпра, яка у травні 2017 року також перемогла у тендері на закупівлю 20-ти нових великогабаритних автобусів МАЗ 103 у Кропивницький. Вартість 10 середніх автобусів склала 34 млн 770 тис. грн.

Нові пасажирські автобуси середньої місткості планують запустити за маршрутами “селище Гірниче – Новомиколаївка” (через арку), “Стара Балашівка – Лісопаркова” (продовжений №111-А). Також в управлінні транспорту планують запустити кільцевий автобусний маршрут, який буде курсувати з Ковалівки через вул. Соціалістичну, Бєляєва і у центральну частину міста. А на маршруті №104-А “площа Богдана Хмельницького – Критий ринок (через Телецентр)” великогабаритний автобус замінять на середній, адже той курсує напівпорожнім.

Докладніше про це читайте у статті: “У які райони Кропивницького поїдуть нові середні автобуси“.

 Дмитро Васильєв, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар