Електротранс додатково зекономить 2 мільйони під час купівлі нових автобусів

фото МАЗ 206 - з офіційного сайту Мінського автомобільного заводу

Під час закупівлі 10 нових середніх автобусів МАЗ 206 комунальне підприємство “Електротранс” додатково зекономить понад 2 млн грн. Це стало можливим завдяки зниження курсу Євро, до якого була прив’язана вартість транспортних засобів.

Під час закупівлі цих автобусів вперше зекономили на торгах – постачальник знизив вартість на 1,2 млн грн.

Про це сьогодні, 4 червня, Першій електронній газеті повідомив директор КП “Електротранс” Олександр Луценко.

“Коли ми підписували договір на закупівлю цих десяти автобусів, ціна була прив’язана до Євро. У зв’язку з тим, що курс цієї валюти знизився, ми попросили постачальника про знижку і нам пішли назустріч.

Тому тепер ми можемо закупити автобуси дешевше”, – розповів очільник “Електротрансу”.

За словами Олександра Луценка до постачальника ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” звернулися із листом минулого тижня. І вже 31 травня підписали з цією фірмою додаткову угоду щодо зміни вартості автобусів.

Згідно із цією угодою, 10 нових середніх автобусів МАЗ 206 вартуватимуть “Електротрансу” не 34 млн 770 тис. грн, а 32 млн 700 тис. грн. Загальна сума економії складає 2 млн 70 тис. грн.

Перші 6 із 10 нових середніх автобусів МАЗ 206 приїдуть у Кропивницький вже завтра, 5 червня.

Нагадаємо, 19 березня цього року визначився переможець тендеру, який отримав право продати 10 автобусів середньої пасажиромісткості у Кропивницький. Переможцем аукціону стала фірма ТОВ “Торговий Дім “ЛІТАН” з Дніпра. Вартість 10 середніх автобусів тоді склала 34 млн 770 тис. грн – під час торгів тоді зекономили понад 1,2 млн грн.

Тоді й стало відомо, що у Кропивницький закуплять білоруські автобуси МАЗ 206.

МАЗ 206 – міський низькопідлоговий автобус загальною пасажиромісткістю 72 пасажири, 25 з яких сидячі. Цей автобус обладнаний пандусом для людей з інвалідністю та майданчиком для візка.

Читайте також: “У які райони Кропивницького поїдуть нові середні автобуси
автобус МАЗ 206 / © busphoto
Поширити:

Залишити коментар:

коментар