У Кропивницькому студент випав із вікна коледжу

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
© 112 Україна

У суботу, 26 травня, близько 15:00 20-річний студент випав із вікна актового залу Кірoвoградськoгo музичнoгo кoледжу. Смерть наступила миттєво.

Про це Першій електронній газеті стало відомо із власних джерел.

За інформацією, студент четвертого курсу разом із двома людьми перебував у актовому залі навчального закладу. Нібито почав говорити, що він стрибне з вікна і поліз на підвіконня. Чи це було самогубство, чи хлопець просто оступився і впав – наразі невідомо.

Нагадаємо, у Кропивницькому 18-річний юнак намагався покінчити життя самогубством і стрибнути з труби котельні через розлучення з дівчиною. На щастя, патрульні переконали його спуститися.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до У Кропивницькому студент випав із вікна коледжу

  1. Я навчався в музичному, тоді ще училищі, і знаю, що актова зала знаходиться на другому прверсі, це приблизно метрів 6/7 висоти. По-друге, там величезні вікна, висотою в два поверхи, туди залізти/вилізти неможливо! Ви думайте, що пишете??!!

    • Новина написана за інформацією достовірного джерела.
      Шановний читач, ми думаємо, що пишемо, і перевіряємо інформацію.

      • Я не знаю взагалі, які у вас є правдиві джерела, які дали неправдиві свідчення, тому, що студенти однокурсники з інформацією не згодні.

Коментарі заборонені.