Суд у справі нічної ДТП у Кропивницькому знову перенесли

Сьогодні, 29 травня, у Ленінському районному суді мав відбутися розгляд справи минулорічної ДТП у центрі Кропивницького, в якій постраждав перехожий. Тоді автомобіль “Volkswagen” влетів у металевий стовп, який вирвало з місця кріплення та відкинуло на неповнолітнього пішохода Овіаве Вінсент – Еммануель Тімоті. Судове засідання перенесли на 25 липня.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

У вчиненні аварії підозрюють водія Volkswagen Владислава Жиминюка. Його збираються притягнути до відповідальності за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або  експлуатації транспорту особою,  яка керує транспортним засобом,  що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Сьогоднішнє судове засідання через відсутність прокурора перенесли на 25 липня. Відзначимо, суд переноситься вже вдруге.

Нагадаємо, 23 травня 2017 року, на перехресті вулиць Гоголя та Великої Перспективної сталася ДТП за участю автомобілів “ВАЗ 2102” та “Volkswagen Polo”. Внаслідок аварії, медики госпіталізували водія “ВАЗу” та пішохода. Підозри патрульних щодо алкогольного сп’яніння водія ВАЗу не підтвердилися – обидва керманичі були тверезими.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар