У кропивницькій книгарні вкрали скриньку з грошима для армії

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 29 січня, близько 10:00 у кропивницькій книгарні “Буки” вкрали скриньку із допомогою для учасників АТО, яку збирають у магазині. На камерах відеоспостереження чітко видно обличчя злодія. Волонтери просять допомогти впізнати цього чоловіка.

Про це Першій електронній розповіла волонтерка Оксана Червоная.

За словами волонтерки, чоловік зробив це дуже швидко, користуючись тим, що продавчиня магазину відвернулася, хоча вона була у тому ж залі.

“Він зайшов тихенько в магазин. Так вийшло, що дівчина, яка була на касі, пішла подивитись (у цьому ж залі, де була скринька) книжку. Був телефонний дзвінок і вона пішла подивитись, чи є книжка. У цьому ж самому залі! Нікого в книгарні не було. Вона відійшла і почула, що щось дзенькнуло. Обернулась – дивиться, а скриньки нема. Це зайняло в нього секунди”,

За припущеннями волонтерів, там було близько 4000 грн:

“Ми вважаємо, що приблизно 4 тисячі. Але навіть якби там було 100 грн… Сам вчинок. Гроші, які збираються копійка до копійки – і тут тварюка прийшла, вкрала”, – додала волонтерка.

Заяву в поліцію волонтери уже написали. А на камерах відеоспостереження чітко видно обличчя злодія. Волонтери просять допомогти впізнати цього чоловіка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар