За вбивство колишньої дружини 26-річному кропивничанину присудили 14 років ув’язнення

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Кіровський районний суд завершив судовий розгляд справи за обвинуваченням 26 річного чоловіка в умисному вбивстві своєї колишньої дружини. Кропивничанина засудили до 14 років за ґратами.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на прес-службу Кіровоградської області.

“Трагічна подія сталася у липні 2016 року в обласному центрі. Молоде подружжя уже тривалий час не проживало разом. Того дня чоловік підігрітий алкоголем вирішив поїхати до колишньої дружини аби з’ясувати з нею стосунки. Під час зустрічі між ними виникла сварка. Розлючений чоловік наніс близько 10 ударів в область грудної клітини, живота та шиї жінки. Від отриманих травм жінка померла, – кажуть у прокуратурі. – Трохи більше року відбувались судові слухання цього кримінального провадження у суді першої інстанції. Зважаючи на тяжкість скоєного злочину державний обвинувач по справі орієнтував суд на призначення максимально реального терміну покарання”.

Днями колегія суддів Кіровського районного суду оголосила вирок у цій справі. Суд, вивчивши та дослідивши матеріали справи, погодився з позицією прокурора – чоловіка визнано винним у вбивстві дружини та призначено покарання у вигляді 14 років позбавлення волі.

Прокуратура вважає вирок суду законним та справедливим.

Вирок суду ще не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційній інстанції.

Нагадаємо, у Кіровоградській області вінницькі оперативники затримали 39-річного чоловіка, підозрюваного в нанесенні смертельних поранень вночі 8 липня жителю Рудниці Піщанського району. Різанина сталася на пероні біля вокзалу селища. У сварку двох чоловіків втрутився 21-річний місцевий хлопець, який і отримав удар ножем в грудну клітку і незабаром помер. Підозрюваний запевняє, що не знав про смерть місцевого жителя, тому і не думав ховатися від слідства.

У середині серпня у селі Хотiв під Києвом рoбітник із Кіровоградщини убив свoю начальницю, за те, що вoна заборoнила йoму палити в цeху.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар