Як міський голова Кропивницького звітував за другий рік роботи (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Сьогодні, 24 листопада, міський голова Кропивницького Андрій Райкович звітував перед містянами за другий рік своєї роботи. У актовій залі міської ради зібралися представники квартальних комітетів міста, громадські активісти, журналісти та чиновники.

У залі навіть не всім вистачило місця для сидіння.

Свою звітну зустріч Андрій Райкович розпочав із майже годинного виступу, під час якого розповів про головні, на його думку, досягнення на посаді міського голови у 2017 році.

Очільник Кропивницького говорив про більш продуктивну роботу депутатського корпусу, залучення інвестицій у різних сферах господарства міста, ремонти доріг, розмітку, зупинки, громадський транспорт, житлово-комунальну сферу і багато іншого.

Далі почалося спілкування із журналістами та громадою. Діалог відбувався у форматі “запитання-відповідь”.

Багато запитань від журналістів і містян стосувалися теми громадського транспорту. Мешканці віддалених районів просили додаткових автобусів, або змін у схемах руху існуючих автобусних маршрутів, і скаржилися на приватних перевізників. Окрім того, містяни скаржилися на роботу підприємства “Екостайл”, яке вивозить сміття у місті, просили реконструювати бібліотеку в Арнаутовому, і навіть – відремонтувати годинник на фасаді головпоштамту.

Більшість квартальних голів міста замість конкретних запитань, за старою радянською традицією, “засипали” Андрія Райковича подяками. На це вони витрачали більшість часу, виділеного їм для виступу.

Відео та фото зі звіту Андрія Райковича перед громадою дивіться нижче.

Звіт міського голови Андрія Райковича за рік роботи

Опубліковано Кіровоградська міська рада 24 листопад 2017 р.


Нагадаємо, 23 листопада 2015 року, Кіровоградська міська ТВК проголосувала за підсумковий протокол з виборів міського голови. Згідно з протоколом новим міським головою став Андрій Райкович. Тоді за нього проголосували 24 435 виборців.

Минулого року Андрій Райкович звітував перед громадою у прямому ефірі в ток-шоу “МИ”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар