Кропивницька “Зірка” вдома впевнено перемогла луцьку “Волинь”

Зірка - Волинь 20.05.2017

Сьогодні, 20 травня, кропивницька “Зірка” вдома впевнено перемогла луцьку “Волинь”. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь зіркових футболістів.

Примітно, що обидва голи були забиті після флангових проривів 15 номера “Зірки” Олексія Збуня. На 68-й хвилині після його прострілу гол забив Адерінсола Есеола, а на 82-й хвилині після прориву і удару Збуня м’яч у ворота добив Артем Сітало.

Олексій Збунь проривається до воріт “Волині”

Початок матчу позначився боротьбою у центрі поля і активними діями “Волині”. Проте вже після 20-ї хвилини матчу кропивничани почали все частіше загрожувати воротам “Волині”.

Дуже небезпечно зі штрафного пробивав Ігор Загальський. Після його удару м’яч потрапив у дальню стійку.

Перший тайм команди завершили з нулями на табло, але у другому таймі кропивничани взялися за справу більш наполегливо, адже їх вперед вели вболівальники на рідному стадіоні “Зірка”.

Спочатку Дмитро Фатєєв мав нагоду відкрити рахунок. Він головою завершував навіс зі штрафного, проте воротар “Волині” витягнув м’яч з лінії воріт.

А вже за декілька миттєвостей, на 68-й хв. матчу, Олексій Збунь побачив у штрафній забігаючого Есеолу і віддав точний простріл з флангу. Нападник “Зірки” випередив захисника і переправив м’яч у ворота лучан. 1:0.

Після забитого голу “Зірка” продовжувала тиснути на ворота “Волині”. В одному з моментів арбітр не побачив, як захисник “Волині” виставляв ногу у власній штрафній і завалив Артема Сітало.

Але під кінець матчу кропивничани таки подвоїли свою перевагу. Після порушення у центрі поля Загальский не став чекати і швидко подав штрафний, відпасувавши на хід Олексію Збуню. Той на швидкості увірвався у штарфний майданчик, пробив по воротах, але голкіпер лучан відбив м’яч. У потрібному місті у цей момент опинився Артем Сітало – він добив м’яч у ворота. 2:0.

Завдяки цій перемозі кропивницька “Зірка” впевненіше закріпилася на 3 сходинці 2-ї групи української Прем’єр-ліги, відірвавшис від “Карпат” вже на 10 очок. “Волинь” же продовжує займати останню сходинку турнірної таблиці.

Зазначимо, що це друга домашня перемога кропивничан над “Волинню”. 20 листопада, у рамках 15-го туру Ліги Парі-матч, “Зірка” на домашньому стадіоні перемогла “Волинь” з аналогічним рахунком 2:0. Це була перша перемога “Зірки” на чолі з наставником Романом Монарьовим. А от обидва виїзні матчі проти “Волині” “Зірка” програла – 13 серпня 2016 року, у матчі 4 туру української Прем’єр-ліги “Зірка” на виїзді поступилася луцькій “Волині” з рахунком 1:0, і 16 квітня цього року у 25 турі УПЛ, залишившись в меншості на 67 хвилині, кропивничани так само мінімально поступилися “хрестоносцям”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар