Кропивницька “Зірка” вдома впевнено перемогла “Волинь”

на фото: герой матчу "Зірка - Волинь" Артем Фаворов готується віддати гольовий пас

Сьогодні, 20 листопада, у рамках 15-го туру Ліги Парі-матч, кропивницька “Зірка” на домашньому стадіоні впевнено перемогла луцьку “Волинь”. Матч завершився з рахунком 2:0 на користь кропивничан.

Початок матчу активніше розпочали лучани. Футболісти “Зірки” довго не могли перехопити ініціативу і перейти на чужу половину поля. Проте, ніяких дивідендів перевага у грі “Волині” не принесла.

А “Зірка” ближче до 30-ї хвилини матчу перехопила ініціативу, і біля воріт лучан почали з’являтись небезпечні моменти. На 27-й хвилині небезпечно після кутового пробивав Федеріко Перейра. Але м’яч пролетів вище воріт. Гарний момент також мав захисник “Зірки” Максим Ковальов, який замикав подачу зі штрафного на дальню стійку, але у ворота не влучив. На 41-й хвилині матчу арбітр мав ставити пенальті у ворота “Волині” за гру рукою. Проте, рефері чомусь не відреагував на цей момент.

Після перерви кропивничани значно додали у швидкості, і як результат, забили два голи. На 59-й хв матчу, Андрій Бацула чудовим пасом з флангу знайшов Фаворова і Артем відкрив рахунок у матчі. Далі “Зірка” не припиняла атакувати на ворота “Волині” і на 73-й хвилині, після класного сольного проходу, Фаворов віддав пас на Дмитра Білонога, який і встановив остаточний рахунок на користь “Зірки”.

До кінця матчу кропивничани контролювали гру, і мали ще декілка хороших моментів біля воріт “Волині”. 2:0 – домашня перемога “Зірки” дозволила команді наздогнати у турнірній таблиці кам’янську “Сталь” і відірватися від найближчого переслідувача “Ворлині”. Наразі “Зірка” займає 9 сходинку таблиці, маючи разом зі “Сталлю”, яка посідає 8-му сходинку, 14 очок у активі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар