Кропивницька “Зірка” в меншості поступилася “Волині”: відеоогляд матчу

фото матчу "Зірка" - "Волинь" у Кропивницькому 20.11.2016

У 25 турі УПЛ кропивницька “Зірка”, залишившись в меншості на 67 хвилині, мінімально поступилася “хрестоносцям” з рахунком 1:0.

Про це повідомляє “Футбол 24”.

“Волинь” перебувала на останньому місці чемпіонату, навіть попри накладені на “Карпати” та “Дніпро” штрафи. Команда Віталія Кварцяного не перемагала з жовтня минулого року, а в останніх 8 матчах забила лише один гол. За таких умов “Зірка” виглядала фаворитом протистояння, однак підсумковий результат здивував.

На 32 хвилині господарі організували чудову атаку правим краєм, яка завершилася взяттям воріт. Никитюк запустив у прорив по флангу Романюка, той трішки змістився в центр, після чого видав класну розрізну передачу на хід Петрову. Сергій зблизився з голкіпером, обіграв його, перекинувши м’яч з лівої ноги на праву, та покотив снаряд у пусті ворота. “Зірка” не мала хороших шансів, аби зрівняти рахунок, а вилучення Білонога у середині другого тайму дозволило волинянам впевнено довести гру до логічного завершення.

Таким чином, “Волинь” набрала 13 очок, перервала 12-матчеву безвиграшну серію та піднялася з останнього місця турнірної таблиці, а “Зірка” з 26 пунктами залишилася на безпечній 9 сходинці.

«Волинь» – «Зірка» 1:0

Гол: Петров 32

«Волинь»: Кичак – Р.Никитюк, Міха, Логінов, Задерецький – Тетеренко, Герасимюк – Романюк, Діденко (Чепелюк 77), Дудік (Ільницький 90+6) – Петров

Тренер: Віталій Кварцяний

«Зірка»: Паст – Збунь (Щедрий 65), Фатєєв, Перейра, Драченко, Бацула – Чичиков (Есеола 46), Лупашко, Загальський (Жуков 80), Білоног – Сітало

Тренер: Роман Монарьов

Попередження: Р.Никитюк 2, Діденко 40, Чепелюк 82 – Білоног 49, Загальський 50, Фатєєв 90+5, Кичак 90+7

Вилучення: Білоног 67 (друга жовта)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар