У Кропивницькому вивантажили близько 30 тонн львівського сміття, “замаскувавши” його під місцеве

Завадівське сміттєзвалище у Кропивницькому

У Кропивницькому на Завадівському сміттєзвалищі вивантажили близько 30 тонн сміття зі Львова. Невідомі люди на трьох вантажівках ввели в оману працівників звалища – сказали, що привезли сміття з Кропивницького. Людину, яка зважувала сміття, уже звільнено.

Про це Першій електронній стало відомо із власних джерел, а підтвердив цей факт заступник міського голови Олександр Мосін. За його словами, на Завадівському сміттєзвалищі вивантажили близько 30 тонн сміття.

“Дійсно, таке відбулося. На звалище заїхало 3 машини, обдурили охорону, обдурили людину, яка зважувала сміття – сказали, що прибирають територію міста Кропивницького. Вони пройшли через ваги, заплатили за сміття і вивантажились на полігоні. Коли ми отримали цю інформацію – довели її до керівників підприємства. Вони самі були шоковані. Вони провели відповідну роботу, змінили охорону, звільнили людину, яка зважувала вантаж. У міськраді я оперативно організував нараду. Ми викликали засновників цих підприємств, щоб вони так само несли за це відповідальність. Наразі такого вже не буде допущено”, – розповів Олександр Мосін.

У Львові з літа 2016 року триває напружена ситуація з вивезенням побутових відходів через закриття Грибовицького сміттєзвалища. Міський голова Львова Андрій Садовий неодноразово звертався по допомогу до інших регіонів країни, однак більшість з них не мають можливості приймати додаткову кількість сміття через технічний стан полігонів.

Було таке звернення і до міськради Кропивницького, але місто Лева отримало відмову. Міський голова Андрій Райкович і головний комунальник міста Віктор Кухаренко раніше заявляли, що у Кропивницькому не буде львівського сміття.

Завадівським сміттєзвалищем опікується ТОВ “КАТП-1128”.

Завадівське сміттєзвалище у Кропивницькому через декілька років може припинити приймати сміття

Львівське сміття мандрує Україною: на Кіровоградщині утворилося нове сміттєзвалище

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

3 коментаря до У Кропивницькому вивантажили близько 30 тонн львівського сміття, “замаскувавши” його під місцеве

  1. Начальник ЖКХ если МУЖИК пишет заяву и увольняется, а если любит своего зама дамочку то это сплошной бардак за бабки.

  2. Льв1в – заможне м1сто. Садовий хай будуе завод по переробц1 см1ття,
    або менше жруть.

  3. А брат1я мовчить соб1,
    Витр1щивши оч1!
    Як ягнята. “Нехай,-каже,-
    Може, так 1 треба”
    Так 1 треба!

    Т.Г. Шевченко

Коментарі заборонені.