Кропивничани прийняли естафету всеукраїнського флешмобу “БДР-challenge”

Сьогодні, 6 квітня, вихованці кращих танцювальних колективів міста разом із працівниками патрульної поліції Кропивницького долучилися до всеукраїнського флешмобу “БДР-challenge”, який має на меті привернути увагу перехожих до проблем безпеки на дорогах.

Танцювальний флешмоб пройшов на площі перед міською радою і залучив до своїх лав близько сотні містян, яких активні діти заряджали драйвом та позитивом.

У Кропивницькому неформальний символ Всеукраїнських флешмобів з безпеки дорожнього руху Інспектор Грива покладає великі надії на розсудливість містян.
“Інспектор Грива сподівається, що цей захід запамятається всім кропивничанам і вони будуть більш чемними на дорозі”, – розповіла інспектор УПД ГУНП в Кіровоградській області Ольга Волок.
Після танцювального дійства, кропивницькі школярі символічно випустили у небо повітряні кульки червоного, жовтого та зеленого кольорів.

Флешмоб Кропивницькому передало місто Черкаси, а далі естафета разом із прапором безпеки дорожнього руху та шевроном патрульної поліції прямує до Херсону.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар