Від PERSHої особи: про проблеми учасників АТО та шляхи їх вирішення

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Із листопада минулого року у Кропивницькому громадська організація «Спільна дія» працює над залученням демобілізованих учасників АТО до участі у виробленні та реалізації місцевих програм соціальної реабілітації та інтеграції. Вже було проведене моніторингове дослідження потреб та проблем демобілізованих учасників АТО, фокус-група та створена робоча група, яка напрацювала рекомендації до міської програми підтримки учасників АТО.

Про те, чим особливе це дослідження та які проблеми турбують учасників АТО у Кропивницькому, які є шляхи їх вирішення у студії Першої електронної розповіли представник громадської організації «Спільна дія» Ганна Коломієць та учасник АТО, представник ГО «Бойове братство» Віктор Колінько.

Проект, спрямований на залучення учасників АТО до формування міських програм соціалізації та адаптації, реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

20 березня о 14:00 в приміщенні міської ради Кропивницького кім. 215 (м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 41) відбудеться круглий стіл щодо обговорення шляхів співпраці учасників бойових дій з органами місцевого самоврядування та представлення напрацьованих рекомендацій до міської Комплексної програми підтримки учасників АТО.

У Кропивницькому обговорять рекомендації до міської програми підтримки учасників АТО

Поширити:

Залишити коментар:

коментар