Кропивницький: за порушення графіку руху маршруток у вечірній час з перевізниками розриватимуть договори

У Кропивницькому міська влада серйозно взялася за питання дотримання перевізниками графіку курсування громадського транспорту. Про необхідність рішучих кроків у цьому напрямку під час апаратної наради сьогодні, 30 січня, наголосив міський голова Андрій Райкович.

Начальник управління транспорту Олександр Вергун повідомив Першій електронній про те, що вже підготував звернення до перевізників з вимогою дотримуватись умов договору. У випадку невиконання взятих на себе зобов’язань з перевізниками розриватимуть договори.

“Зараз ми ми звернемось до всіх перевізників з вимогою дотримуватись умов договорів і курсувати до 23.00. Розуміючи економічну складову ми не вимагаємо інтервалу руху у 5-10 хв у цей час. Але вони мають розробити графік і погодити його з управлінням. У зверненні ми зазначимо, що у разі невжиття заходів буде розглядатись питання про розривання договорів”, – наголосив Олександр Вергун.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

1 коментар до Кропивницький: за порушення графіку руху маршруток у вечірній час з перевізниками розриватимуть договори

  1. Конечная маршрута 6 на Жадова. В шесть вечера, как “корова языком слизала”. А если и стоит маршрутка, ответ один “я на заправку”. Вопрос – зачем стоишь, и видят что люди ждут. Все приезжают, разворачиваются и на заправку. Одна в час ездит. В воскресенье тоже самое.

Коментарі заборонені.