Мешканці першого поверху кіровоградської багатоповерхівки незаконно обгородились парканом

У Кіровограді мешканці першого поверху багатоповерхівки по вул. Попова, 26, корп. 5 почали зводити паркан на загальній прибудинковій території.

Про цей факт редакції Першої електронної газети повідомили читачі.

Як виявив журналіст нашого сайту на місці, межі квартири номер 83, за вказаною адресою, значно розширені, і помешкання має окремий від під’їзду вхід. Судячи з вивіски, яка догори ногами висить над під’їздом, раніше там знаходилось підприємство, яке проводило повірку лічильників. Будівельники, які саме працювали над монтажем паркану навколо прибудови, повідомили, що там буде “бєсєдка, чтоб піво піть”.

Як повідомив Першій електронній головний архітектор міста Вадим Мездрін, ця квартира перебуває у житловому фонді.

“Попередньо, у нас немає ніяких документів щодо цієї прибудови. За фактом незаконного будівництва, спецінспекція, яка вже відбула на місце, складе протокол. Наше управління, в свою чергу, звернеться до Державної архітектурно-будівельної інспекції, щоб вони виїхали на місце, і відреагували на цей факт”, – повідомив Вадим Мездрін.

Очільник управління архітектури розповів, що до представників комісії, яка прийшла перевірити законність прибудови, вийшла мешканка квартири, і почала розповідати “Що ви хочете?”.

“На питання, чи є у неї документи на будівництво, вона відповіла: “Ми все це будемо узаконювати”. Скоріше за все, у неї ніяких документів немає”, – припустив головний архітектор міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар

2 коментаря до Мешканці першого поверху кіровоградської багатоповерхівки незаконно обгородились парканом

  1. Якщо такі “крутелики”, типу при грошах, то купіть приватний будинок і живіть окремо від сусідів.

  2. А на мiй погляд прикольно, люди собi посталять парканчик, облаштуть цивiльненько територiю та будуть слiдкувати за цим клаптиком. Головне небуде бурянiв та смiття. I шановнi неварто рахувати чужi грошi, якщо людина мае, нехай робить ,,красоту,,.Я там проходила вони навiдь бордюри мiняють бiля клумби, що повиннi спецiальнi служби це робити. Там того паркану кiт наплакав, бiльше писанини та розмов, нехай краще звернуть увагу на стан дорiг та тротуарiв.

Коментарі заборонені.