В Олександрії провели в останню путь бійця 34 ОМПБ, який загинув під колесами потягу

В Олександрії, вчора, 13 червня, провели в останню путь 32-річного учасника АТО Євгена Бусигіна.

Про це повідомляє “Моя Олександрія“.

Похоронна процесія рухалась від рідного дому загиблого. Біля палацу культури, щоб попорощатись із військовим, зібралося близько 150 осіб. Люди вишикувалися в живий коридор. В останній раз побачити і провести однополчанина приїхали товариші по службі з 34-го батальйону.

Бусигіна мобілізували на початку військових дій в травні 2014 року. Після року служби він прийшов додому, а потім підписав контракт і знову повернувся до своїх, в 34-й батальйон. За час АТО пройшов шлях від рядового, водія бензовоза, до командира взводу.

Загинув військовий 11 червня 2016 року в Олександрії, перебуваючи у відпустці. Увечері його збив поїзд.

Бусигін Євген Андрійович народився 9 серпня 1983 року в Олександрії. Після закінчення школи №2 отримав професію електрика в ПТУ №17. Працював водієм.

Євгенія проводжали мати Нела Олександрівна, батько Андрій Володимирович, сестра Ірина, дружина Олена, 9-річна дочка Мілена. Бійця поховали в новій частині центрального кладовища в районі ПТУ №31.

Бусигін став двадцять першим учасником АТО, якого втратили Олександрія та Олександрійський район (16 жителів Олександрії і п’ять – району).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар