В Олександрії, під колесами потягу, загинув боєць 34 ОМПБ

Вчора ввечері, 11 червня, в Олександрії, під колесами поїзда, загинув військовий 34-го мотопіхотного батальйону Євгеній Бусигін.

Про це повідомляє Перша електронна газета із посиланням на “Мою Олександрію“.

Інформацію про загибель військового підтвердив начальник станції Олександрія Сергій Карауш.

За його словами, подія трапилася о 22:16 на станції за межами перону. Чоловік сидів на рейці за п’ятдесят метрів від кінця великої посадкової платформи в бік БАМу. Вантажний потяг йшов з боку Користівки у напрямку П’ятихаток.

“Там пряма ділянка шляху, видно здалеку. Машиніст його бачив, сигналив, світив, гальмував, але людина не реагувала, на жаль, – сказав Карауш. – Поїзд почав гальмувати за 300-400 метрів до наїзду і проїхав ще 200 метрів після наїзду”.

Загиблий Бусигін Євген Андрійович, 1983 року народження, жив в місті Олександрії. Приїхав додому у відпустку. Служив командиром взводу в 34-му мотопіхотному батальйоні 57-ї бригади, військове звання старшина.

Відомо, що Бусигін потрапив на передову на початку військових дій. Після року служби прийшов додому, а потім підписав контракт і знову повернувся в розташування. За час АТО пройшов шлях від рядового, водія бензовоза, до командира взводу.

Дата і час похорону уточнюються.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар