У Кіровограді 111-ий маршрут хочуть зробити на 30% довшим (ФОТО, ВІДЕО)

Вчора, 29 січня, під час наради представників транспортних підприємств міста, депутатів місцевих рад та представників управління транспорту Кіровоградської міськради із заступником міського голови Олександром Мосіним, було вирішено продовжити на 30% маршрут №111.

Відповідні вказівки за підсумками наради Олександр Мосін дав в.о. начальника управління розвитку транспорту та зв’язку Кіровоградської міськради Олександру Вергуну. Він доручив транспортному відділу опрацювати це питання і згідно чинного законодавтсва продовжити на 30% маршрут №111, який курсує від площі Богдана Хмельницького у район Старої Балашівки.

Читайте також: У Кіровограді хочуть автоматизувати перевезення GPS-навігацією та картками для пільговиків (ФОТО, ВІДЕО)

Причиною тому стали численні скарги мешканців віддалених вулиць мікрорайону про те, що до них не курсує жодна маршрутка. Така ситуація склалася після того, як Автобусний парк припинив обслуговувати маршрути № 111-а та 111-б, які курсували їх мікрорайоном. Крім того, багато скарг від мешканців Старої Балашівки надходили на те, що у час-пік вже через 3-4 зупинки після кінцевої, вони не мають змоги потрапити до салону маршрутного таксі через його переповненість.

Гендиректор КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.» Олександр Завітневич, яке обслуговує даний маршрут запевнивв присутніх, що виконує всі договірні зобов’язання, і що маршрутки на 111-ому курсують з інтервалом у 4 хвилини.

Його слова піддав сумніву депутат міської ради, який представляє інтереси мешканців Старої Балашівки Дмитро Терзов. Їх дискусія часом переходила у підвищену тональність.

У підсумку наради, перевізник, депутат від округу, очільник транспортного управління та заступник міського голови зійшлися на тому, що вирішити це питання наразі можна лише продовженням 111-ого маршруту на 30%.

Нагадаємо, 15 січня мешканці Старої Балашівки у супроводі депутата від свого округу Дмитра Терзова завітали на засідання конкурсної комісії під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна, щоб висловити своє обурення транспортним сполученням на їх мікрорайоні. Тоді їм було обіцяно, що їх питанням обов’язково займуться.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар