Мешканці старої Балашівки вимагають великомісних автобусів (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 15 січня, на засідання конкурсної комісії під головуванням заступника міського голови Олександра Мосіна завітали мешканці Старої Балашівки. Люди обурені тим, що до їх мікрорайону курсують маршрутні таксі малої місткості, тоді як за умовами договору мають бути великомісні. 
Разом з мешканцями мікрорайону прийшов і депутат від цього округу Дмитро Терзов. Мешканці Балашівки розповідають, що через таку ситуацію вони не мають можливості виїхати зі свого мікрорайону і навпаки – дістатися туди з міста. Адже маршрутні таксі номер 111, які зараз курсують маршрутом набиваються до межі відразу на кінцевих зупинках, а решта пасажирів або не вміщаються, або мусять втискуватись у переповне таксі.

Також мешканці Старої Балашівки наголошують, що таке перевезення є порушенням правил дорожнього руху, оскільки маршрутки постійно переповнені.

Раніше ці райони обслуговували декілька маршрутів 111а, 111б та 111, на яких курсували великомісні автобуси, але через банкрутство автобусного парку, вони припинили курсувати.

Олександр Мосін, вислухавши обурених містян, повідомив, що обов’язково розбереться у даній ситуації. Він призначив нараду з цього питання на 26 січня, в якій візьмуть участь перевізники, мешканці мікрорайону, представники управління транспорту та депутати міськради.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар