Це не моє: у Кропивницькому нетвереза водійка покинула заглохлий ВАЗ посеред перехрестя

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
У нетверезої кропивничанки посеред перехрестя вулиць Велика Перспективна та Велика Пермська заглох “ВАЗ”. Жінка вийшла з автомобіля, купила собі у найближчому кіоску напій Shake і робила вигляд, що це не її машина, а опісля нецензурно висловлювалася в сторону патрульних.

Подія сталася сьогодні, 24 грудня, близько 18:30 – розповіли кореспонденту Першої електронної поліцейські, які прибули на місце.
 
За їхніми словами, екіпаж патрульних побачив, як ВАЗ їхав зі сторони мікрорайону Шкільний із вимкненими фарами. На перехресті поблизу спортшколи у автомобіля заглох двигун. Із машини вийшла жінка з явними ознаками алкогольного сп’яніння, підійшла до кіоску, де купила собі напій Shake і вдавала вигляд, що немає ніякого відношення до ВАЗу. Коли до неї підійшли правоохоронці, вона почала нецензурно висловлюватися. З’ясувалося, що у неї немає водійського посвідчення і жодних документів на автомобіль. Порушниця сказала, що взяла автівку у свого співмешканця, який навіть про це не здогадується.
 
Жінку забрали у міськвідділок поліції. На неї оформлюють протокол за ст. 130 КУпАП (нетверезе кермування). Окрім тесту на алкоголь, її перевірять на предмет вживання наркотиків.
 
Наразі працівники патрульної поліції очікують евакуатор, який забере ВАЗ із перехрестя.

Володимир Дедей, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар