У школі на Кущівці оновили спортзал

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №30 у Кропивницькому реконструювали спортивну залу. У приміщенні зробили нову систему опалення, сучасне освітлення, постелили паркетне покриття, замінили вікна, пофарбували стіни, облаштували комфортні роздягальні, тренерську та інвентарну кімнати, а також відреставрували фасад.

Осучаснити спортзал вдалося завдяки тісній співпраці депутата міської ради Сергія Кріпака, який опікується школою, керівництва міста, управління освіти та управління капітального будівництва .

Крайній капітальний ремонт приміщення проводився ще за радянських часів. Зараз будівлю оновили зовні, та всередині – завдяки чому вона  стала більш комфортною.

“Усе виконано в приємних для зору кольорах. Спортивний зал з новими вікнами та системою опалення краще триматиме тепло. Замість старої підлоги – зробили сучасне професійне покриття. Зал уже повністю готовий, а після закінчення усіх косметичних робіт школярі матимуть комфортні умови для проведення уроків фізкультури та занять спортом”, – розповідає Сергій Кріпак.

За словами депутата, приміщення школи також постійно оновлюється. Тут всі класи мають металопластикові вікна, а ще скоро відкриється дитяча ігрова кімната з новими меблями та арт-стіною “Аліса в Країні Чудес”.

На одній зі стін спортзалу  планується намалювати олімпійські кільця та герб школи і зробити до них підписи з девізами.

Офіційно відкрити відреставрованої спортивної зали у школі №30 планують цього тижня.

DSC_0808

DSC_0810

DSC_0812

DSC_0813

спортзал на початку ремонтних робіт
DSC_0814
спортзал по закінченню ремонтних робіт

DSC_0817

DSC_0818

DSC_0821

DSC_0824

DSC_0826

фасад спортзалу на початку ремонтних робіт
DSC_0827
фасад спортзалу після закінчення ремонтних робіт

DSC_0832

DSC_0802

DSC_0804

Поширити:

Залишити коментар:

коментар