У Кропивницькому вшанували пам’ять полеглих військових

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, 13 жовтня, напередодні Дня захисника України на площі перед міськрадою зібралися близько півтисячі кропивничан, аби вшанувати пам’ять Героїв, які віддали своє життя на сході України.

Кожного Героя згадали поіменно – на величезному екрані на фасаді міськради транслювали кадри із бойових дій у зоні АТО. Танки, поля, вибухи, і крізь них показують фотографію військового. Його ім’я звучить на півміста. А потім пісні. Про шану і повагу до військових заспівав батько загиблого воїна Володимир Бурко. Пісню “У книжках” гурту “Антитіла” заспівала донька героя АТО, якого немає в живих, Ангеліна Ткаченко. А хор музичної школи №2 «Согласіє» виконував мотет «Veni Domine».  Літію за загиблими Героями відслужив єпископ Кропивницький і Голованівський УПЦ КП владика Марк.

Нагадаємо, сьогодні, 14 жовтня, з нагоди Дня захисника України у Кропивницькому відбулася святкова хода, у якій взяли участь близько півтисячі містян.

Ольга Ткаченко, Перша електронна газета

Поширити:

Залишити коментар:

коментар