У Кропивницькому юні боксери мають змогу тренуватися у надсучасному залі під опікою чемпіона світу

Навесні цього року у Кропивницькому відкрився один з найсучасніших боксерських залів в Україні “The Ring”. Юних боксерів там тренує “піонер” українського професійного боксу, колишній чемпіон світу за версією WBF (World Boxing Foundation), а нині тренер та суддя Віктор Фесечко.

Знаходиться зал у приміщенні за адресою вул. Ельворті, 5 (колишня Орджонікідзе).

Як розповів Віктор Фесечко, з ініціативою побудувати сучасний боксерський зал у нашому місті виступив підприємець Андрій Татарченко. Тренуючись у Віктора Фесечка він загорівся цією ідеєю, і врешті, втілив її в життя.

Тренер наголосив, що зал відкрили не тільки для занять професійних спортсменів. “The Ring” – це місце, де вивчають мистецтво боксу, як для елементарної підтримки фізичної форми, так і для вміння захистити себе.

Видатний боксер і тренер стверджує, що зал “The Ring” є одним з найкращих залів в Україні.

“Для занять боксом у цьому залі є все. Спортсмени у нас тренуються на рингу для професійного боксу, є різноманітні пересувні мішки, зал обладнаний кондиціонером. Крім того у залі є умови для фізичної підготовки спортсменів – штанга, гантелі, шведська стінка, а також зручна роздягальня та душові кабіни. Зал дуже зручно розташований, адже поряд є Ковалівський парк, де спортсмени виконують пробіжки під час тренувань. На мою думку зала облаштована ідеально – все для занять боксом, і нічого зайвого”, – стверджує Віктор Фесечко.

Спортсмен розповів, що давно мріяв відкрити суто боксерський зал клубного типу, щоб у ньому панувала виключно боксерська аура.

DSC_0524 DSC_0551

Наразі, за словами Віктора Фесечка, у “The Ring” близько сотні відвідувачів різної вікової та вагової категорії. Поки у залі тренує лише він, але у подальшому спортсмен планує залучити ще одного тренера, і поступово розширювати аудиторію відвідувачів. Але, за словами боксера, він робить акцент не на наповненості, а на результатах.

“Набагато приємніше, коли хлопці досягають певних результатів, і ти бачиш плоди своєї роботи”, – розповів Віктор Фесечко.

Нещодавно двоє вихованців тренера стали переможцями Міжнародного турніру з боксу, присвяченого пам’яті заслуженного майстра спорта Миколи Мангера, який проходив у Херсоні – у ваговій категорії до 56 кг Тамерлан Мірашов та у ваговій категорії до 81 кг Дмитро Піть. Тамерлан Мірашов цього літа виконав норматив майстра спорту, а наразі перебуває у Маріуполі, де бере участь у змаганнях за Кубок України з боксу.

“У жовтні у Кропивницькому буде проходити чемпіонат України по боксу (у віковій категорії до 22 років). З нашого залу на цьому чемпіонаті буде виступати 4 боксери”, – поділився планами на майбутнє Віктор Фесечко.

Боксер розповів, що батьки приводять дітей до зали з 9-10 років, але є набагато старші спортсмени, які відвідують “The Ring” для підтримання фізичної форми, проводять спаринги між собою.

Віктор Фесечко запрошує до своєї зали всіх охочих займатися боксом. Записатися на тренування можна завітавши до боксерської зали. За словами видатного боксера, він перебуває там щодня з 15.00, крім вихідних. Або ж, є можливість зателефонувати Віктору Фесечку за номером 050 487 33 22.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар