“Золотий Вік” в оновленому складі впевнено переміг “Харківських соколів”

Учора, 23 лютого, у черговому турі Вищої баскетбольної ліги України кропивницький “Золотий Вік” у оновленому складі впевнено переміг “Харківських соколів”. Перша зустріч двоматчевого протистояння завершилася із рахунком 94:78 на користь кропивничан.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Нагадаємо, після двох поразок у Сумах і припинення боротьби за вихід у плей-оф чемпіонату, керівництво баскетбольного клубу “Золотий Вік” вирішило дати шанс на решту матчів чемпіонату вихованцям клубної академії, і розпрощалося із 6 гравцями. Також, замість граючого тренера Богдана Сосоя першу команду “Золотого Віку” довірили тренеру дубля Андрію Бабенку.

У вчорашньому матчі кропивничани вибороли перевагу у рахунку на 5 хв першої чверті, і більше не віддавали її до кінця зустрічі. Капітан “Золотого Віку” Богдан Сосой закинув свій перший триочковий у матчі і вивів команду вперед.

Але найвдаліше у першій чверті двобою відіграв Олександр Петров. Він приніс команді 12 очок. А завершилася перша десятихвилинка з рахунком 24:16 на користь господарів.

У другій чверті капітан “Золотого Віку” Богдан Сосой повів свою команду уперед – він закинув 3 триочкових, а загалом набрав 15 очок за другу десятихвилинку, яка завершилася із рахунком 51:38 на користь кропивничан.

Естафету влучних “трьошок” у капітана “Золотого Віку” прийняли ще двоє наших гравців – Дмитро Баранов та Микита Мизь. Вони забили по два триочкових, і набрали 9 та 8 очок за третю чверть відповідно. Ця десятихвилинка завершилася із рахунком 77:55 на користь кропивничан.

Останню чверть матчу кропивничани спокійно довели до перемоги у матчі. Знову відзначався Богдан Сосой, також забивали Олександр Дробязко, Дмитро Баранов, Антон Мельник та дебютант першої команди “Золотого Віку” Євген Саламаха.

Усі гравці кропивницької команди, які виходили на паркет, викладалися і вносили свою лепту у перемогу.

Зустріч завершилася впевненою перемогою “Золотого Віку” 94:78. За нашу команду найбільш вдало відіграли капітан Богдан Сосой (22 очки, 11 передач), Олександр Петров (19 очок, 8 підбирань) та Олександр Дробязко (18 очок, 10 підбирань).

Сьогодні, о 14:00 кропивничани знову зіграють із “Харківськими соколами”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар