Під час гри БК “Золотой Век” – “Кремінь” перестало працювати електронне табло

Фото: БК "Кремінь"

У повторній зустрічі виїзного туру чемпіонату України у вищій лізі команда Георгія Ступенчука БК «Золотой Век» не змогла вдруге подужати БК «Кремінь», зазнавши мінімальної поразки – 87:82 (16:31, 21:22, 27:15, 16:12). По ходу зустрічі у залі кременчуцького клубу перестало працювати електронне табло, що могло вплинути на підсумковий результат гри.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт ФБКО.

Вдало провівши першу половину гри у другій зустрічі в Кременчуці, баскетболісти «Золотого Века» не змогли втримати перевагу у двох заключних десятихвилинках і вже у овертаймі зазнали прикрої поразки. Найрезультативнішими гравцями у складі нашої команди у недільному поєдинку стали Олександр Дробязко (дабл-дабл – 21 очко, 16 підбирань), Дмитро Антонець (17 очок).

“Команда впевнено лідирувала у матчі, аж поки у залі не перестало працювати табло. Звісно, гравців це дезорієнтувало. Після гри поспілкувалася з головним тренером «Золотого Века» Георгієм Ступенчуком, який сказав, що хлопці намагалися не зважати на ці труднощі і продовжували боротися за перемогу. Хоч я не розумію, як можна продовжувати грати, коли в залі не працює табло, а за часом слідкують із мобільного телефону? Ми вже висловили свої претензії Федерації баскетболу України. По приїзду команди надішлемо у ФБУ колективне звернення із проханням розібратися у цій ситуації. Там працював комісар зустрічі, судді. То ж ми чекаємо пояснень. При всій повазі до суперників, на сьогодні «Золотой Век» об’єктивно сильніший і допускати такі організаційні проблеми під час офіційних матчів на рівні вищої ліги просто неприпустимо”, – наголосила віце-президент Федерації баскетболу Кіровоградської області Людмила Сиділо.

Нагадаємо, у першій грі четвертого туру чемпіонату Україну серед команд Вищої ліги кропивницький «Золотой Век» у напруженому виїзному поєдинку мінімально переміг кременчуцький «Кремінь» – 86:89.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар