Новачок “Зірки”: мені вже сказали, що поєдинок з “Олександрією” важливіший за матчі з “Шахтарем” чи “Динамо”

Глєб Рассадкін після поєдинку проти "Шахтаря" 23.09.2017

Білоруський форвард «Зірки» Глєб Рассадкін, котрий у двох матчах у своїй новій команді відзначився двома голами, дав перше інтерв’ю клубній прес-службі.

– Глєб, як проходить твоя адаптація в Україні та в нашій команді?
– Усе нормально. Мене добре прийняли в новому колективі, тому абсолютно ніяких проблем з адаптацією я не відчуваю. Я приїхав не з дальнього зарубіжжя, знаю мову, тому вільно можу спілкуватися абсолютно з усіма. Загалом, у «Зірці» я себе відчуваю дуже комфортно.

– Очікував, що у своїх перших двох матчах відзначишся голами?
– Не те, щоб очікував, але сподівався на це. Я форвард, і моїм головним завданням є забивати м’ячі у ворота суперників. Звісно, я радий, що зумів віддячити тренеру за довіру голами, але прикро те, що особливої користі мої м’ячі команді не принесли, адже в обох цих зустрічах ми поступилися.

– Чому, на твою думку, «Зірка» не обіграла друголігову «Таврію»?
– Ми припустилися великої кількості помилок в обороні. Вони були абсолютно непотрібними, й суперник навіть такого рівня покарав нас за це. Крім того, ми не реалізували кілька своїх нагод в атаці. Хоча дуже серйозно налаштовувалися на кубкове протистояння, але програли.

– Як ти оцінюєш поєдинок із чемпіоном України, донецьким «Шахтарем»?
– Я вважаю, що зіграли ми дуже непогано. Так, позитивний результат ми не здобули, але, в цілому, гру продемонстрували досить якісну. Прикро, що після того, як у першому таймі зрівняли рахунок, одразу пропустили аж два м’ячі у свої ворота. Якби на перерву ми йшли, хоча б, за рахунку 1:2, то, дійсно, все могло би бути по-іншому.

Читайте також: Злива, дим і напружений футбол: “Зірка” у важкому матчі поступилася “Шахтарю”

– До речі, обидва свої м’ячі ти забив головою.
– Я можу сказати, що гра головою є моїм «коником». Проте варто акцентувати увагу не тільки на мені, а й на моїх партнерах, котрі віддавали хороші передачі, після яких важко було не поцілити у ворота.

– Чи знаєш ти, який матч чекає на «Зірку» попереду?
– Так, хлопці мені вже сказали, що для «Зірки» поєдинок з «Олександрією» дуже важливий, важливіший навіть за протистояння з «Шахтарем» та «Динамо». Це справжнє регіональне дербі. Ми зробимо все від себе можливе, аби перемогти нашого принципового суперника.

– Ти бачив «Олександрію» у грі? Щось можеш сказати про цю команду?
– Я бачив їх матчі проти моїх земляків із «БАТЕ» в Лізі Європи. В олександрійців дуже хороша, сильна команда. Нам буде непросто обіграти їх, але, повторюся, ми докладемо максимум зусиль, аби порадувати наших уболівальників. «Зірка» вже давно не перемагала, й нам потрібно виправляти цю ситуацію.

Нагадаємо, ультрас кропивницької “Зірки” та “Олександрії” підтримали звернення українських фанатських рухів до Президента України Петра Порошенка проти паспортного контролю на футбольних матчах.

Читайте також: Квитки на матч “Зірка” – “Олександрія” з’являться лише за день до гри

Поширити:

Залишити коментар:

коментар